B
buraki
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
Krdi anlat hele bi şu renkli nemlendirici olayını. Bu bahsettiğin markaların aynı fondoten gibi çeşitli renkleride varmı??
Krdi anlat hele bi şu renkli nemlendirici olayını. Bu bahsettiğin markaların aynı fondoten gibi çeşitli renkleride varmı??
Gurbaa prenses az önce gönderdim ama imageshack beni biraz presslemiş.korku filmi kahramanı gibi olmuşumkaydirigubbakcemile3fotonun üzerine tıklarsan gerçek beni görebilirsin
topük sana emanet miço :teselli:Tabi ki var kuzucuk. Renkleri var ama normalden daha açık renk olduğu için numaralandırmada senin cildin için kanımca Medium olur. Daha açığı ölgün gösterir. YSL'nin güzel bak. Clinique da fena değil. Estee de güzel. Yolun düşerse bi kozmetikçiye git bak. fondoten daha ağır formüle edilmiş. Yani bence şimdiye kadar kullanmadıysan kullanma. Ne kadar doğal da dursa bence fondoten kendisini belli ediyor.
pudra da kullanabilirsin hafif formüllü pudralar var ışıltı veren mesela şöyle bi yüzünde fırçayla ya da pudra pedi ile dolaştırdın mı tamam hem cildin canlı gözükür hem de rengi eşitlemiş olursun.
Orta fiyatlı güzel olsun dersen stilayı önerebilirim.
Kaliteli ve güzel olsun dersen ben estee'yi ve YSL'ni başarılı buluyorum pudra konusunda. Oo bi dünya ürün var git bak dene cildine uygun olanı seç derim ben.
Bir de arkadaşlar fondoten eğer cidden çok kapatsın istiyorsanız hangi markayı alırsanız alın şişedeki ürünleri tercih edin. Tüptekiler daha hafif formüle edilmiştir.
Ayrıca gurbik chanel duble perfection ile söylediğine gelince,
kızım ben sürdüm yüzüme dedi ki 'oo bu kadar kusur kadı kızında olur' kapatmak ne kelime.
bunu hiç denemedim emme estee ise güzeldir canım
fegat al diyemem zira pahalıdır
bugun tekin acara gidicem az sorna
bi derinlemesine araştiriyim bakıyım gelince yorum ederimhihoyyyt
geçmiş sayfalarda anlattım oku ülen hazırcı hatunkaydirigubbakcemilegurba iyi güzel anladımda ben makyaj konusunda çok cahilim, bu gölgelendirmeyi neylen yapcam fondotenle mi.
yoksa allıkla mı allğım bu arada avonunun arabian serisinin top allığı.
bide allığı nireme sürem şakaklarıma mı şakağımın altına mı? :uhm:
geçmiş sayfalarda anlattım oku ülen hazırcı hatunkaydirigubbakcemile
canım hayır tabii kimerhaba arkadaşlar, bu renkli nemlendirici esmer tende nasıl durur acaba? daha esmer göstermez değil mi:)
Gurbişim anlat bakim hele o makyaj sabitleyicisini... markada ver. Bak allığı şimdi sue devitt alıyoz..
(bu arada nerden bulacaz.) Göz altı kapatıcı mac studio fix mi yoksa wichy dermablend mi önerirsin?
Pardon ama smokey eyes nedir :uhm:
vallaha bilmiyorum :1no2:
ne gadda cahelsin balım:mymeka:
ilk sayfalara git
orda bir makyaj göreceksin
koyu renklerde
heh işte o makyaj tarzına deniliyor...
kızçelerim bu arada boş duranı Allah sevmezmiş bi kaç göz makyajı örneği koyucam
sizler için de fikir olmuş olur....
gurbişcikk topiğin hayırlı olsun
bizlere yol gösterdiğin için tşkürü bi borç bilirim-tatlicadiarzu-
burda pembenin üstündeki far tam olark ne renk??
bana bi marka söler msn??
bi deee
bu renkli nemlendirici kaç paradır?
20 yaşındayı yaşıma uyar mıı
malibu, ben bugün sürekli pudra kullanmaktan sıkıldığım ve yüzümdeki renk farklarını örtmek istediğim için aldım oriflame dan renkli nemlendirici, 13.90 tlye. ben beğendim, kokusu da dokusu da hoş, 21 yaşındayım bu arada:)
renkli nemlendirici estel luaderde 73 tl bu akşam sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?