Aaa tabi ki biraz düzeltmekte sorun yok, hepimiz yapıyoruz ama başka birine çevirmek çok manasız geliyor bana. Hem bana benzemeyecek paylaştıkları görsel hem de makyajımı bile değiştirecekler. Yakın bir arkadaşımın düğününde paylaşım ve gerçek hali inanılmazdı ya. Bana kalsa dava açardım ben haha ki bi sürü davalık makeup varmış Ankara piyasasındaBen makeup artistim. Aslında Şöyle düşünün Mağazaya önce vitrinine bakar gözünüze hitap ederse içeri girip inceler bilgi almak istersiniz , bu sektörde de instagram profillerini vitrin olarak görüp kusursuza yakın sunumlar yapmak istiyorlar. Elbette faceappi abartıp gerçek dışı filtreler uygulayanlar abartıyorlar ve komik duruma düşüyorlar. Kendi aramızda bile alay konusu oluyor onlar. Lakin makyajda ışığı doğru kullandığınızda reel haline yakın fotoğraflar ortaya çıkıyor zaten. Az yapıldığı takdirde savunuyorum çünkü gerçekte gözümüzle gördüğümüz makyaj fotoğrafa aynı yansımıyorbir kaç rötüş de sakınca görmüyorum ben.
Gerçekten mi haha gerçi şaşırmadım kvkk ya giriyor belki de izinsiz fotoğraflarını paylaştıkları için bile olabilir, ki haklılar .Aaa tabi ki biraz düzeltmekte sorun yok, hepimiz yapıyoruz ama başka birine çevirmek çok manasız geliyor bana. Hem bana benzemeyecek paylaştıkları görsel hem de makyajımı bile değiştirecekler. Yakın bir arkadaşımın düğününde paylaşım ve gerçek hali inanılmazdı ya. Bana kalsa dava açardım ben haha ki bi sürü davalık makeup varmış Ankara piyasasında