Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Makyaj önerisi-bb krem-pudra-kapatıcı

anonim_jas

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
5
0
herkese merhaba. Makyaj konusunda size danışmak istiyorum. Pudramı , bb krem yada başka bişeymi karar veremedim. Fondöten kullanmak istemiyorum, cildimde pek sivilce yok. Ama yüzümde bazı kızarıklıklar oluyo, özellikle ağız çevremde. Ağdadan olduğunu düşündüğüm için iple aldırmaya başladım bıyıklarımı. Yinede düzelmedi henüz. Dudağımın hemen üstünde kırmızılık var, sanki bir kat daha dudak çıkmış gibi, her zaman gözükmüyor ama ışıkta daha çok belli oluyor. Bıyığın alındığı bölgede çok beyaz gözüküyor yüzüme göre. Birde burnum biraz sorunlu, orda kırmızılıklar ve bir iki sivilce oluyor. İşte bu kırmızılıkları ve beyazlıkları kapatmak istiyorum. Yüzüm özellikle kışın çok soluk, ağız çevrem kuru, beyaz pul pul oluyor bazen. Cildim karma sanırım, burnumda siyah noktalar var, sürdüğüm şeyin gözeneklerimi tıkamasınıda istemem. Siz bana ne önerirsiniz, nasıl makyaj yapmalıyım, hangi markaları kullanmalıyım? Diadermine bb krem nasıl sizce? Birde gözaltı kapatıcısı önerirseniz harika olur,roll on ya da başka bişey .

özellikle bb kremler renk dengeler, senin sorununun çözümü bb kremlerde :)) garnierin, maybelline'in, loreal'in bb kremlerine bir göz atmanı öneriyorum. Kapatıcı olarak; hafif bir renk dengelemek ve hafif bir kapatıcılık istiyorsan garnier in bb krem formunda roll on kapatıcısı var ama çok fazla kapatıcılık istiyorsan paraya kıyıp MAC pro Long wear a bakmalısın :))

X