• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj malzemeleri, Parfümler, Saç şekillendirici&Fiyatlar düştü satılmıştır

elfriede

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
1.540
45
163
34
İstanbul
$Adsız.jpg$Adsız1.jpg$Adsız2.jpg$Adsız3.jpg$Adsız4.jpg$Adsız5.jpg$Adsız6.jpg$Adsız7.jpg$Adsız8.jpg$Adsız9.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
avon face pearls top allık 15 tl
maybelline new affinitone natural face tone fondoten 15 tl
avon super extend maskara 10 tl
avon glimmerstick eye liner rengi blackest black 12 tl
avon glimmerstick eye liner, rengi starry night blue 12 tl
avon color trend pencil göz kalemi siyah 7 tl
avon extra lasting ruj mauve tonu (kalem ruj) 12 tl
avon ruj rose ribbons tonu 6 tl
avon ruj lillac shimmer tonu 6 tl
monella paris eye shadow, blush, monella paris makyaj seti, allık, pudra, farlar ve fırcalar kapagı bile acılmadı 20 tl
avon makyaj temizleme losyonu 5 tl

parfüm jewels time million serisi parfüm, cleansing jel, bady splashing, body losion dan olusan set. 40 tl

philips sac sekillendirici 40 tl

avon face pearls top allık 15 tl
maybelline new affinitone natural face tone fondoten 15 tl
avon super extend maskara 10 tl
avon glimmerstick eye liner rengi blackest black 12 tl
avon glimmerstick eye liner, rengi starry night blue 12 tl
avon color trend pencil göz kalemi siyah 7 tl
avon extra lasting ruj mauve tonu (kalem ruj) 12 tl
avon ruj rose ribbons tonu 6 tl
avon ruj lillac shimmer tonu 6 tl
monella paris eye shadow, blush, monella paris makyaj seti, allık, pudra, farlar ve fırcalar kapagı bile acılmadı 20 tl
avon makyaj temizleme losyonu 5 tl

parfüm jewels time million serisi parfüm, cleansing jel, bady splashing, body losion dan olusan set. 40 tl

philips sac sekillendirici 40 tl

Merhaba, saç şekillendiricinin durumu nasıl ucu değişebiliyor sanırım, ne zaman aldınız? Ben almak istiyorum durumu ne performndı iyiyise ...son fiyatınız nedir
Tşkler

Merhaba, saç şekillendiricinin durumu nasıl ucu değişebiliyor sanırım, ne zaman aldınız? Ben almak istiyorum durumu ne performndı iyiyise ...son fiyatınız nedir
Tşkler

evet baslıgı degisebiliyor. duzlestirici baslık, bukle yapıcı baslık ayrı ayrı takılabiliyor. hızlı ısınan bir model degil ama ısınması için bir 10 dk bekledikten sonra performansı gayet iyi. sadece bir iki kez kullandım. 2 yıl once avusturyadan almıstım. oylece durdugu ve kullanmadıgı için satıyorum. fiyatını uygun soyledim zaten o yuzden fiyatı 40 tl son

Merhaba canim
Istanbuldaysan elden alma lmkanin olursa kargosuz fiyatlari oldukca uygun koydum.bi 5 tl almayabilirim. Kargo vereceksen de 10 tl ikramim olsun. Parfum seti sifir, sac sekillendirici de sadece denendi

merhaba arkadaslar
sıfır makyaj malzemeleri ve parfüm setinden olusan ürünlerin fiyatını dusurdum. hepsini toplam 125 tl yaptım. hatta sac sekillendiriciyi de beraberinde alırsanız 3 ürünü toplam 150 ye vericem

piyasa degerinin yarısından da az olan yeni fiyatlar, hiç kullanmadıgım bu urunleri sadece ihtiyacı olanların işini görsün bari diye indiriyorum. alana şimdiden hayırlı olsun

Back