Makyaj Ürünleri Makyaj konusunda..lutfen bana yardimci olun

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Gamzelimm010

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
56
0
  1. Merhabalar..Makyaj bolumunde cok az insan var yardim alabilmek icin buraya açtim. 19buçuk yasindayim:) universite okuyorum. Artik ben de duzenli ve bakimli olmak istiyorum bu yuzden okullar açılmadan gunluk cilt bakımı rutinimi ve Hafif bir makyaj rutini oluşturmak istiyorum. Karma cilde sahibim kafamdaki soru isaretlerini yazacagim lutfen yardimci olun.. Ben bb krem, matlaştırıcı pudra ve goz altı kapatıcısı kullanmak istiyorum. 1-Parlamayi onleyebilen KALICI bir pudra onerirmisiniz bana? Ozellikle maybelline ya da lorealden başarılı bir matlastirici pudra önerebilir misiniz? 2-goz altlarimda koyuluklar var ve bakıslarimi bile etkiliyor bu. Kaliteli ve kalıcı bir goz altı kapatıci aydinlatici onerebilir misiniz? Fiyati ucuk olmazsa sevinirim ogrenciyim malum:) 3-goz alti kapaticisi ilk kez kullanacagim.. altina bi goz alti kremi surmeye gerek var mi? Ve temizlerken nasil temizlenir 4-Ve ennnnnnnnn onemlisi aksam bu urunleri yuzumden nasil temizlemeliyim iyice temizlenmesi icin? Uzun oldu nolur kusura bakmayin

pudra fond gibi şeylere karşıyım ama bende bb krem kullanıyorum ve harika.
göz altı içinde bişi kullanmıyorum yani cildin şuan taze ve onu kalıcı pudralarla kapatman ilerde sürekli makyaj yapmanı gerektirecek şeklde zarar verir yüzüne. gerek olduğunu sanmıyorum sür bir eyeliner rimel bb krem parlatıcı çık..
onları daha sonraları da düşünebilirsin cildinde sorun yoksa canım ama varsa da hobi tarzı yerlere git ve makyaj uzmanlarıyla otur konuş yarım saat bi saat onlar test falan da yapıyorlar

göz altı kapatıcısının uygun olanını alırsan göz çizgilerinde birikme yapar ve dikkat çekmeyen çizgileri bile gösterir.
bir kaç arkadaş deborahın bb kreminden çok memnun olduğunu söylemişti. ben pek fondotendi bb kremdi tercih etmiyorum.
deborah la cipria güzel, ince bir pudra ama çok kalıcı değil arada yenilemek gerekiyor.

Bence cilt makyaji yapmayin. Cildinizde lekeler falan varsa bunlari dogal yontemlerle gecirmeye calisin. Gozalti morluklari icin bol bol su icin beslenmenize dikkat edin. Ben avokado maskesi yapiyorum haftada 1. Yuzumdeki sivilce izleri icin kantaron yagi kullaniyorum. Kahveyle peeling yapiyorum. Her gun maden suyu iciyorum kalanini yuzume suruyorum :KK70: pudra kapatici fondoten neler neler aldim bir heves ama kullanmadim bile. The balm balmshelter kullaniyorum sadece cildime o da arada bir. Bence gozalti icin kapaticiya falan gerek yok. Annemin gozaltlari cok kotuydu bol su icti ve duzenli uyudu cok kisa surede gecti o morluklar. Sivilce gibi acil durumlarda kullanmak icin bir kapatici alin yeter :KK70: cildinize bir sey surmeyin goz ve dudak makyajina agirlik verin bence

1. Merhabalar..Makyaj bolumunde cok az insan var yardim alabilmek icin buraya açtim. 19buçuk yasindayim:) universite okuyorum. Artik ben de duzenli ve bakimli olmak istiyorum bu yuzden okullar açılmadan gunluk cilt bakımı rutinimi ve Hafif bir makyaj rutini oluşturmak istiyorum. Karma cilde sahibim kafamdaki soru isaretlerini yazacagim lutfen yardimci olun.. Ben bb krem, matlaştırıcı pudra ve goz altı kapatıcısı kullanmak istiyorum. 1-Parlamayi onleyebilen KALICI bir pudra onerirmisiniz bana? Ozellikle maybelline ya da lorealden başarılı bir matlastirici pudra önerebilir misiniz? 2-goz altlarimda koyuluklar var ve bakıslarimi bile etkiliyor bu. Kaliteli ve kalıcı bir goz altı kapatıci aydinlatici onerebilir misiniz? Fiyati ucuk olmazsa sevinirim ogrenciyim malum:) 3-goz alti kapaticisi ilk kez kullanacagim.. altina bi goz alti kremi surmeye gerek var mi? Ve temizlerken nasil temizlenir 4-Ve ennnnnnnnn onemlisi aksam bu urunleri yuzumden nasil temizlemeliyim iyice temizlenmesi icin? Uzun oldu nolur kusura bakmayin

Canım bir aralar maybelline affinitone pudra kullanmıştım işimi görmüştü öneririm, göz altımda problem olmadıgı için bu konuda öneri yapamıyacağım, ben de cc krem kullanıyordum yakın zamana kadar ama sonra onu da bıraktım su anlık sadece pudra suruyorum dışarı çıkarken, avon flawless sıkıştırılmış pudra kullanıyorum, pek kapatıcı özelliği yok ama aldım kullanayım. Ben gözlerim için diadermine ve loreal çift fazlı makyaj temizleyici kullanıyorum çok memnunum, yüzüm için yüzümü yıkadıgım sabunla yıkıyorum, (amway ballı sabun), okula giderken öyle cok makyaja gerek yok biraz yüz renklense yeter diye düşünüyorum, ben de üniversitedeyim, okulda giderken pudra, rimel ( rimel biraz kuruyunca kirpik kıvırıcıyla kıvırıyorum aslında normali rimelden önce kıvırmak ama bence daha etkili) az bişey allık bir de dudak balmı sürerim. Allık önemli bence.

BB cream kullanmiyorum matlastirici pudra rimmel London stay matte transparan pudrasini tavsiye ederim hem çok ucuz hem iyi is görüyor..

Göz alti kapaticisi çok fazla değilse garnier gozalti bbsi fazlaysa loreal true match concealar.. Ancak pudrayla sabitlemeyi unutmayin yoksa kotu gözükür...
Temizlemek içinde garnier kusursuz makyaj temizleme suyu öneririm..

Ardından cilt tipinize uygun bir jelle de yikarsaniz mis olur:)

Son düzenleme:
Su bb ve cc krem ne oluor k.bakmayin ben.hic makyaj yapmam hic bilmiorm
kremde cok almam bi el kremi alirim sadece k.bakmayin cahilligim icin

göz altı için garnier in kafeinli roll onunu öneririm çok güzel kapatıyo fiyatı 20 lira falan .

temizleme içinde lorealin köpük tonik ve göz makyajı temizleyicisinden oluşan seti var total de 30 lira falan heralde o da

pudra olarakta flormarın pudrasını kullanıyorum ondan da memnunum

onun dışında bende allık tavsiye ederim ama mutlaka cilt tonuna uygun olması lazım o yüzden kendi başına seçme aldığın yerdeki görevlilerden yardım iste :KK66:

Çok sagolunn.. Aslinda ben de tabiki tenime birseyler surmek istemiyorum ama artik bakimsiz gorunmek de istemiyorum..aydinlik ve yağdan parildamayan bi goruntu istiyorum en azindan okulagiderken.. lorealin goz alti kapaticisindan kullananlar memnun mu acaba? Ve altina goz altikremi surmek şart mi? Of cok mu zararli olur gercekten gozalti kapaticisi? :KK43: Ve bir soru daha sorabilir miyim kusura bakmazsanizz..cildimi temizleyip nemlendiricimi surdukten sonr bb krem kullanmadan sadecegoz alti kapaticisi ve tum yuzume pudra uygulasam nasil olur? Aksam yuzumde hic kalmayacak sekilde nasil temizleyebilirim en iyi?

cildinizde çok fazla sivilce, sivilce izi, renk eşitsizliği yoksa ten ürünü kullanmanızı şimdilik tavsiye etmem. gün içinde burnunuz yağlanırsa yağ giderici mendiller var, şöyle bir silersiniz olur biter. parlak cilt kirli ve acilen matlaşması gereken cilt değildir. emin olun o bol pudralı görünüm yüzü olduğundan yaşlı gösteriyor.

gözaltı kapatıcıları türlü türlü, kimisi çok sıvı yapıda, pudrayla sabitlenmesi gerekiyor kimisi kendiliğinden pudralaşıyor, bazıları da çok kuru yapıda olduğu için altına bir krem mutlaka istiyor. maybelline fit me gözaltı kapatıcısını ya da rimmel'inkini önerebilirim.

onun dışında yüzünüze renk gelmesi için renkli dudak balmı, hafif bir allık ve rimel yeter de artar bile. : )

Peki bioderma sebium foaming jel ve bioderma sebium mat cream hakkinda ne dusunuyorsunuz? Karmacilde sahibim bu urun.eri kullanabilir miyim günlük olarak?

Eger parlama problemi varsa, ben MAC'in Oil Control Lotion'unu oneririm. gunluk nemlendirici olarak kullanilabilecek bir urun. ayrica BB cream'in altina da surulebilir ekstra nemlendirme icin.

X