- 30 Eylül 2010
- 351
- 16
- 318
- Konu Sahibi millionaire
-
yazınızı şimdi gördüm acaba nasıl sonuç aldınız ben de aynı durumdan muzdaribimarkadaşlar merhaba,
benim kolumda avuç içi büyüklüğünde 5 yıllık bir dövmem var.yeri ve büyüklüğüne örnek olsun diye şu fotoğrafı gösterebilirim;
Eki Görüntüle 800200
benim dövmem bu ebatlarda ama madalyon şeklinde ve içi dolu.yani, tenim görünmüyor.
Lazer ile sildirmeyi düşündüm.ama malum sonuç belirsiz.zaman ve para kaybı.üstelik benim 2 hafta sonra nişanım var
En son bursa'da bir prof ile görüştüm.amacım cerrahi işlem ile (deri çıkarma,yada deri nakli..) bir seferde kurtulmaktı. Vücudun bazı bölgelerinin scar, keloid oluşumuna çok yatkın olduğunu ve maalesef kolun da bu bölgeler içinde olduğunu, eğer scar olurşursa dövmem çıksa bile scar görüntüsünün beni daha çok rahatsız edeceğini öğrenerek ayrıldım doktordan
Buradan tca, beyaz kedi,incir sütü,nasır sölüsyonu gibi bir çok yöntem okudum.ama açıkcası cesaret edemedim.çünkü kaş yaparken göz çıkarmak var :44:
En sonunda sağlığımı da düşünerek kozmetik yöntemlere yöneldim.şuan amacım kısa süreliğine de olsa dövmeyi kapatmak.kalıcı olarak kurtulmayı ise düğünden sonraya bırakmak.
Inanın artık nişan kıyafeti gelinlik bakarken bile kollu modellere bakmaktan daral geldi bana.bir türlü içime sinmiyor.
Kozmetik olarak coverderm, true cover, dermablend hepsini araştırdım.videolar izledim.kullanıcı yorumları okudum.hala karar vermiş değildim.çünkü bu malzemeler pahalı ve işin içinde belirsizlik var.yani denemek için alsam ve işe yaramasa paramdan olacağım.
En sonunda birini denemeye karar verdim ve kryolan perfect body vücud fondöten siparişi verdim.
Bir saat sonra arayıp, ivory tonunun stoklarında olmadığını söylediler.ben dövmemi kapatmak istediğimi söyleyince dermacolor kapatıcı ve sabitleyici pudrayı tavsiye ettiler.zaten araştırmıştım.onayladım.
Toplamda hepsine 220 tl ödedim.yarın elimde olacak.ürünü kullanıp aşama aşama yazarım, kıyafete bulaşıyor mu, ne kadar kalıcı...vs
innnnşaaallah işe yarar da nişanımda da düğünümde de rahat ederim.size de fikir olmuş olur.
Size burdan mucize bir ürün, yöntem bildirmek isterdim ama malesef elimden gelen bu.
Görüşürüz.
Ben sürdükten sonra 1 saatten faz kolumda bıraktım ama maalesef vücut ısısı kurumasını engelliyor. Pudra da bir işe yaramadı.
üzerimdeki tişörtü çıkarıp giydim,bulaşıyor mu diye.o kadar dikkat etmeme rağmen bulaşıyor maalesef.
Fixing spray alıcam ama 200 küsur tl veremem şuan
Arkadaşlar merhaba,
Benim kolumda avuç içi büyüklüğünde 5 yıllık bir dövmem var.yeri ve büyüklüğüne örnek olsun diye şu fotoğrafı gösterebilirim;
Eki Görüntüle 800200
Benim dövmem bu ebatlarda ama madalyon şeklinde ve içi dolu.yani, tenim görünmüyor.
Lazer ile sildirmeyi düşündüm.Ama malum sonuç belirsiz.Zaman ve para kaybı.Üstelik benim 2 hafta sonra nişanım var
En son Bursa'da bir prof ile görüştüm.Amacım cerrahi işlem ile (deri çıkarma,yada deri nakli..) bir seferde kurtulmaktı. Vücudun bazı bölgelerinin scar, keloid oluşumuna çok yatkın olduğunu ve maalesef kolun da bu bölgeler içinde olduğunu, eğer scar olurşursa dövmem çıksa bile scar görüntüsünün beni daha çok rahatsız edeceğini öğrenerek ayrıldım doktordan
Buradan tca, beyaz kedi,incir sütü,nasır sölüsyonu gibi bir çok yöntem okudum.Ama açıkcası cesaret edemedim.Çünkü kaş yaparken göz çıkarmak var :44:
En sonunda sağlığımı da düşünerek kozmetik yöntemlere yöneldim.Şuan amacım kısa süreliğine de olsa dövmeyi kapatmak.Kalıcı olarak kurtulmayı ise düğünden sonraya bırakmak.
İnanın artık nişan kıyafeti gelinlik bakarken bile kollu modellere bakmaktan daral geldi bana.Bir türlü içime sinmiyor.
Kozmetik olarak coverderm, true cover, dermablend hepsini araştırdım.Videolar izledim.Kullanıcı yorumları okudum.Hala karar vermiş değildim.Çünkü bu malzemeler pahalı ve işin içinde belirsizlik var.Yani denemek için alsam ve işe yaramasa paramdan olacağım.
En sonunda birini denemeye karar verdim ve kryolan perfect body vücud fondöten siparişi verdim.
Bir saat sonra arayıp, ivory tonunun stoklarında olmadığını söylediler.Ben dövmemi kapatmak istediğimi söyleyince dermacolor kapatıcı ve sabitleyici pudrayı tavsiye ettiler.Zaten araştırmıştım.Onayladım.
Toplamda hepsine 220 tl ödedim.Yarın elimde olacak.Ürünü kullanıp aşama aşama yazarım, kıyafete bulaşıyor mu, ne kadar kalıcı...vs
İnnnnşaaallah işe yarar da nişanımda da düğünümde de rahat ederim.Size de fikir olmuş olur.
Size burdan mucize bir ürün, yöntem bildirmek isterdim ama malesef elimden gelen bu.
Görüşürüz.
Dövmemi tam koymuyorum,tanıyan çıkan diye.
bu iğrenç şey benim kolumda;
Eki Görüntüle 806006
bu da dermacolordan sonra;
Eki Görüntüle 806007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?