Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlarr makyaj fırcaları olarak hangi markaları tavsiye ederisinizözellkle avon flormar gibi markaları duydum ama kullanıslımı memnun kalan varmı acaba ??
internetten sipariş verebilirsin gitti gidiyordan felan Ben ebay den aldım 1 ay once 5li göz fırca setini turkıyede 30 küsür civarı ben 8dolara almıs oldum yarı fiyatına neredeyse
internetten sipariş verebilirsin gitti gidiyordan felan Ben ebay den aldım 1 ay once 5li göz fırca setini turkıyede 30 küsür civarı ben 8dolara almıs oldum yarı fiyatına neredeyse
gratıs die bi mağazada var o varsaa oraya da bakabılrısın nette de olabılır...ayrıca kozmetık mağazaları yok mu mutlaka vardırr avmlerdekı kozmetıkcılere ve buyuk marketlerın kozmetık bolumune bak derım :) nerde yasıyorsun bu arada ?