• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makyaj da oluşan mimik çizgileri

gul92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
243
40
68
Kızlar makyaj yaptıktan sonra özellikle göz altlarında mimik çizgileri oluşuyo ya eminim hepinizde oluyodur. Bunu önlemek için ne kullanabilirim

Kızlar makyaj yaptıktan sonra özellikle göz altlarında mimik çizgileri oluşuyo ya eminim hepinizde oluyodur. Bunu önlemek için ne kullanabilirim

Bunun sebebi sürdüğünüz kapatıcının göz altı çizgilerine dolmasından dolayıdır.
Göz altınıza kapatıcı sürdükten sonra küçük bir fırçaya veya temiz bir far fırçasına pudrayı alıp kapatıcınızı sabitleyin.
Hem kapatıcıyı pudrayla sabitlemek kalıcılığını arttırır hem de göz altı çizgilerine dolmasını engeller.

Bunun sebebi sürdüğünüz kapatıcının göz altı çizgilerine dolmasından dolayıdır.
Göz altınıza kapatıcı sürdükten sonra küçük bir fırçaya veya temiz bir far fırçasına pudrayı alıp kapatıcınızı sabitleyin.
Hem kapatıcıyı pudrayla sabitlemek kalıcılığını arttırır hem de göz altı çizgilerine dolmasını engeller.
Sölediğini deniycem canım Teşekkürler

far bazı değıl fondotenın altına falan sürülen yüz için kullanılan baz canım.yüzün heryerı için ayrı baz var.far bazı dudak bazı,rimel bazı....

Canim arkadasin dedigi gibi yuzdeki heryer icin ayri baz var.yuz bazi cildi fondtene hazirlar puruzsuzlestirir gozenekleri kucultur.cogu silikon icerir bu gozenekleri doldurur ve soylenenlere gore yuze surulen kozmetiklerin zararli icerigini azaltirmis

transparan bi pudrayla üzerinden geçersen sorununu bi nebze olsun azaltırsın gibime geliyor

Fondoteninin altına yüz bazı kullan. Ya da fondoten sürdükten sonra sabıtlemek için üzerine pudra sür.

Baz renksiz denebilecek kadar çok az renge sahiptir. Genellikle gözenekleri düzgünleştirir. Onun dışında kapatıcı özelliğe sahip değildir. Bazın amacı üzerine sürülecek fondöten ya da farı sabit tutması ve akmamasıdır.

Goshtan gözaltı bazı kullaıyorum üzerine maybelline kapatıcı ve transparan pudra. Dolma sorunu yaşamıyorum ve sık sık nasıl böyle duruyo diye soruyolar

Bende nefret ediyorum mimik çizgilerinin belirginleşmesinden:(

Makyaj bazı kullanırsanız bu sorunu çözmüş olursunuz

Lr ın krışık dolgu kremi var çok başarılı bir ürün fondoten öncesi kullanılıyor ve krışıklıkları dolduruyor böylece bu problem ortadan kalkıyor ;)

Gözaltı kapatıcınız stik şeklinde mi? Onlar öyle duruyor bende.sıvı kapatıcılar kullanıyorum, makyaj öncesinde gözaltı kremi sürüyorum, böyle bir sorun olmuyor.

Back