Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim çantamda 6 lı JESSİCA SİMPSON TROPİK tatlı ve kokulu glosslar+1 adet JESSİCA SİMPSON karamelli gloss vardır,REVLON toz pudra,REVLON illuminator parlatıcı,LANCASTER in ve GİVENCHY nin allıkları vardır,GİVENCHY nin TEİNT MİROİR fondöteni ve CHAMELEON far kiti vardır.
evet tatları harika,tropik meyve tatlarında ve makiyaj çantam harika kokuyor.Renglerde güzel,ama sadece tropical serisini ve butterscoth toffe yani karamelli olanını beğeniyorum.Başkaları fazla parlamıyor,ama tatlar gerçekten harika.Bu arada ben satışlarını yapıyorum ve elimde 6 tanesi vardır.Sana mesajla satış yaptığım sitenin linkini göndere bilirim.Kalipsocum jessica simpsonun glosslarından memnunmusun bende almak istiyorumda kararsız kaldım :uhm:birde ben dudağımdaki ruju yerim sürekli tatları güzel diyorsun tam bana göre o zamanyerimseniben
o linki bende ricca etsem
canım fondöteninden memnun musun ben fondöten arıyorum da merak ettim yağlandırıyo mu mesela?
ne yokki:Roflol::Roflol:
herşey var makyaj çantamda ama genelde tazelemek için yanıma aldıklarım
rimel, maskara, allık ve tabiki en az 2 renk rujjj
kullandığım ürünlerin çoğu avon zaten o yüzden tek tek yazmadım
ilgine teşekkür ederim
sevgiler
evet tatları harika,tropik meyve tatlarında ve makiyaj çantam harika kokuyor.Renglerde güzel,ama sadece tropical serisini ve butterscoth toffe yani karamelli olanını beğeniyorum.Başkaları fazla parlamıyor,ama tatlar gerçekten harika.Bu arada ben satışlarını yapıyorum ve elimde 6 tanesi vardır.Sana mesajla satış yaptığım sitenin linkini göndere bilirim.
Sevgiler
teşekkür ederim tatlım.denemeye değer.a.s.
Tabi,canım,sana özel mesajla attım linkilinki bende alabilirmiyim acaba
İlgine teşekkürler,canımher zaman makyaj yapmam hatta 10 günde 15 günde bir arada sadece kalem far sürerim düğün dernek dışında fondoten hiç kullanmıyorum o yüzden çantamda makyaj çantası taşımam makyaj çantam evdedir onun içinde de kullandığım kullanmadığım bir sürü şey var
Farlar
Rujlar
Fondoten
Kapatıcı
Dudak parlatıcısı
Göz kalemleri
Rimeller
Ojeler
Makyaj temizleme pamuğu
şimdi hatırladığım bunlar makyaj malzemeleri almak hoşuma gidiyo ama sürmüyorum :)