- 2 Temmuz 2017
- 183
- 100
- 53
- 31
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Meme gibi değilde hafif sarkma gibi birşey ama üstüne tam oturamıyorumZorladigin icin gelmis olabilirm. Elinle muane ettin mi. Meme gibi bisey var mi
Bende gitmek istemiyorum. Dr gitmeden fistül olduğunu nasıl anladınBende fistul var ara ara bahsettiklerini yasiyorum. Ama dra gitmedim
Öncelikle hastalığın ayıbı yoktur birbirimize soracağız ki ögrenecegiz aynı seyleri bende yasadım sizinki makat çatlagına benziyor. Kabizlik olunca çatlak olusuyor kanama agri oluyor her gün bir çay kaşığı tereyağı yutarsanız çok iyi gelir ben o sekile atlattımMerhabalar
Baştan çok çok özür dilerim biraz şey konusu. Affedersiniz
En baştan anlatayım. Diş iltihabı nedeniyle antibiyotik kullanmıştım. Peşine ishal oldum. Ramazana kadar sürdü ishal. 3 4 hafta sürdü bu durum. Günlük hayatımı zorlamadığı için doktora gitmeyi hep erteledim gitmedim. Farklı bi Antibiyotik nedeniyle daha öncede ishal olmuştum.
Ramazan oruç susuzluk derken kabız oldum tabi. Her ramazan kabız olurum. Asıl sorunuma gelcek olursak.
Bugün 9 buçuk gibi tuvalete gittim ağrıdan büyük abdestimi tam yapamadan çıktım. 1 saat sonra gittim 2 parmağa denk miktarda kan gelmiş makattan. Aradan 2 saat geçince büyük abdestimi yapmaya çalıştım. Ağrıdan yapamadım. Detaylar için çok özür dilerim. Kan gelir diye peçete koydum çıktım. Bi baktım ki (çok afedersiniz) damla damla ishalimsi dışkı akmış. Hiç hissetmedim bile ki tutayım. Hala acı var üstüne tam oturamıyorum
Ayrıntılar için çok afedersiniz.
Bu durumu yaşayan varmı.
1 günde hemoroidin 3 4 safhasına mı geçtim dışkı tutamayarak(
Dış hemoroid o sarkmaMeme gibi değilde hafif sarkma gibi birşey ama üstüne tam oturamıyorum
Böyle birden mi ortaya çıkıyorDış hemoroid o sarkma
Doktora görünmedenmi atlattınız tekrarını yaşıyomusunuz hiçÖncelikle hastalığın ayıbı yoktur birbirimize soracağız ki ögrenecegiz aynı seyleri bende yasadım sizinki makat çatlagına benziyor. Kabizlik olunca çatlak olusuyor kanama agri oluyor her gün bir çay kaşığı tereyağı yutarsanız çok iyi gelir ben o sekile atlattım
Tereyağı hakiki mi olması grekŞöyle bende hamilelikte hemoroid basladı elime kücük parca geliyordu önemsemedim tabi kabizlık hormonlar dogum derken hersey çok kötü oldu parca cok büyüdü agrıdan oturamaz hale geldim agrı yanma kaşıntı kanama hepsi wardı bariz dış hemoroid we baya ilerledi ben hem utancımdan hem küçük bebegim oldugundan gitmedim hastahaneye.. Kabız olmamaya dikkat ettim çok kolay zaten tereyağını oldugu gibi yutup midede erimesini saglamak. Düzenli tuvalet alışkanlığına dikkat ettim simdi çok sükür hiç bir şey yok ne kanama ne agrı ne sızı. Bi de zamanı olana hergün 10 dk sıcak suya oturmak çok iyi geliyor dısarıdakı parçalarda zamanla yok oluyor sıcak su sayesinde. benim zamanım yoktu neyse ki gerekte kalmadı.
2015te apse olunca ogrendim. Tekrar gitmedimBende gitmek istemiyorum. Dr gitmeden fistül olduğunu nasıl anladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?