Makromedan Sırt Çantam

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
sdc13314.jpg

çantanın uzerine kumaştan çiçekler yapıp, diktim ama kararsız kaldım sade mi olsun yoksa böyle mi kalsın? bi fikir verin bana CADIARZU

Çantanın arka yuzu.. birde cuzdan yapıverdim, bir kordonla astarla çanta arasına tutturdum daha kolay ulaşayım diye kaydirigubbakcemile3
sdc13324n.jpg
sdc13323.jpg

sdc13316s.jpg

şekerciğim sen hiç boş durmazmısın...ne becerikli hatunsun sen yahu...

yine çok güzel bir çalışma olmuş... kotlarla falan süper olur...

çiçeklere gelincede arkasında kilitli iğne olsa keşke duruma göre takar çıkartırsın...

ben her türlü beğendim canım ...ellerine sağlık :))

şekerciğim sen hiç boş durmazmısın...ne becerikli hatunsun sen yahu...

yine çok güzel bir çalışma olmuş... kotlarla falan süper olur...

çiçeklere gelincede arkasında kilitli iğne olsa keşke duruma göre takar çıkartırsın...

ben her türlü beğendim canım ...ellerine sağlık :))

kaydirigubbakcemile3 yok anacımkaydirigubbakcemile3 duramıyorum

kız aklınla bin yaşa emi, ben hemen bu çiçekleri iğnelere tuturayım kaydirigubbakcemile5

tatlım çanta joker gibi bişey oldu ilginç bir makreme buldum, naylon özelliği yok, nasıl desem kadife gibi duruyor ip, her turlu kıyafete çok yakışıyor :jeyyar:

valla bravo ne desem artık bilemiyorum maşaallah allah nazarlardan saklasın:nazar:

canim ellerine saglik cok guzel olmus a.s.
caldim modeli haberin olsun bende yapayim :jeyyar:

maşallah canım ya ne güzel bişi olmuş bu,ellerine sağlık
güle güle kullan hamarat arkadaşım benim :)

cnm çok beğendim ellerin dert görmesin iyi günlerde kullan bence çiçeksiz kullan sade olsun ama yinede sen bilirsin paylaşımın için teşekkürler

cnm çok beğendim ellerin dert görmesin iyi günlerde kullan bence çiçeksiz kullan sade olsun ama yinede sen bilirsin paylaşımın için teşekkürler

çok teşekkurler canım.. senaycığımın tavsiyesine uydum, çiçekleri söktum ve çengelli iğneye monte ettim seyyar oldular :)

X