Makina mühendisi adayı veya mühendisi bayanlar

ays_s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
15
0
Merhaba arkadaşlar,bilindiği gibi mühendislik bölümlerinde bayan sayısı özellikle elektrik elektronik,makina,endüstri,inşaat bölümlerinde oldukça az.:çok üzgünüm:Zaten büyük bir kitle özellikle erkekler oluşturuyor bunu,desteği mahrum görmekte bize.Gelin buradan dayanışmamızı yapıp:lepi:dersler,notlar,stajlar vs.. gibi konularda birbirimize destek olup,deneyimlerimizi,çalışan bayanlarımızın iş yerlerinde kendilerine bakış açılarını gibi konuları konuşup tartışalım...kaydirigubbakcemile5

ben de makine mühendisliği okuyorum kızlaaaarr... umarım herşey çok güzel olur bizim için .. yaşasın kızlar azız evet ama özüz

Merhaba herkese. Ben de makine mühendisiyim.konuyu görünce dayanamadım ve belki bolumu tercih etmek isteyen kafası karışık olan arkadaşlarımız vardır diye konuya dahil olmak istedim.3,5 senedir imalat sektöründe mühendislik yapmaktayım. Bagan makine mühendisi olmak ciddi anlamda sektörde tutunabilmek gerçekten zor. Öncelikle yabancı dil şartını sağlamadan iyi firmalar sizi görüşmeye bile cagirmayabiliyor . Ayrica cogu firma bayansin sen ne yapabilirsinki gozu ile baktığı icin bizi ikinci plana atıyor maalesef. Sektörde iyi bir yerlere gelebilmek için mükemmel girdik bilgin ve ikna kabiliyetin olması gerekiyor. Bir de muhendissen firmanın her türlü işinden seni sorumlu tutuyorlar. Mühendis olduğun için her olaya bir çözüm önerin var zannedilebiliyor. Bu da bazen biz bayan mühendisleri yıpratabiliyor bu mesleği yapacaksanız sinirleriniz harbi sağlam olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…