Ayırıyorum. yani bazyaları 60 da yıkarım renklileri 40 da.Şu güne kadar küçülme olmadı sadece ilk zaman pijama takımlarım beyazların içinde 60 da küçüldüÇamaşırları pamuklu, yünlü, sentetik ve kotlar ve renklerine göre ayırman gerek. Özellikle kazakları ayırmadan pamuklularla yıkatıyorsan ondan olabilir. Ayrıca kazakları 30 derecenin üstünde yıkamaman gerek onlar da tüylenir yüksek ısı ve devirde yıkatırsan küçülebilirler. Bunlara dikkat ederek yıkamanı tavsiye ederim.
Başka bir eyrde yumuşatıcının böyle bişey yaptığını duydum ama yumuşatıcısızda olmazz bilemedim....Bunun cözümü varsa bende merak ediyorum cok seyleri ayrı yıkıyorum bazen bi kazagı tek yıkadıgım bile oluyor
cok tüylülerden ise eger ama hala o ufak ufak tüyler canımı sıkıyor
Yani koku olayı da önemli bi ara yumsatıcımı değiştirdim fayda etmedi sonra bu bebekler icin özel cikanlardan aldım bı sefer Çamarsırlarim o kadar kötü koktu ki hemen ilk yumşatıma geri döndümBaşka bir eyrde yumuşatıcının böyle bişey yaptığını duydum ama yumuşatıcısızda olmazz bilemedim....
Yumuşatıcı mavi yumoşdan asla vazgeçmem süper günlerce kalıyır kokuYani koku olayı da önemli bi ara yumsatıcımı değiştirdim fayda etmedi sonra bu bebekler icin özel cikanlardan aldım bı sefer Çamarsırlarim o kadar kötü koktu ki hemen ilk yumşatıma geri döndüm
Evet bende onu kullaniyorum mavi ve pembe cok iyilerYumuşatıcı mavi yumoşdan asla vazgeçmem süper günlerce kalıyır koku
Kesinlikleeeee :)Evet bende onu kullaniyorum mavi ve pembe cok iyiler
Arkdaşlar, 1 buçuk yıldır arçelik 9 kiloluk çamaşır makinası kullanıyorum.Hep sıvı deterjan kullandım sadece 5 yıkma belki toz deterjanla yıkadım.Çünkü toz keten pantolonlarda vs. leke bırakır gibi...Yumuşatıcı sürekli kullanıyorum nerdeyse koku hastalığımm var çamaşırlar çıkınca miss gibi koklar koklar asarımfakat son zamanlarda çamaşırlarımın tüylendiğini farkettim Eyvah dedim. Nerde hata yapıyorumm fikir verin başına gelen nasıl çözüm uyguladı.Kış dedim kazaklardan olur dedim ama 2 kişiyiz. Kazaklar ayrı onlar ayrı gibi bi ayrım yapamıyorum havluları genelde ayrı yıkarım.Tabi beyazlar ve renklileri de