Makattan Kan Gelmesi

secilcevik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
4
0
36
İzmir
Merhabalar. Bugün büyük tuvaletimi yaptıktan sonra kan aktı. Zorlama yoktu. Kabız da değilim. Çok tedirgin oldum. Çünkü ilk defa böyle bir şey yaşadım. Sebebi ne olabilir? 2 gün önce reglydim bitti. Bununla bir alakası olabilir mi? Daha önce böyle bir şey yaşayıp bir daha yaşamayan var mı? Doktor korkum var. Gitmek şart mıdır?

ihmal etmeyin derim görünmekte fayda var
hemoroid olabilir... kesik çatlak olabilir ..başka birşey olabilir.. ama inşallah regldendir

kesinlikle doktora gitmelisin buradan yapılan yorumlar seni yanlış yönlendirebilir sağlığından olursun Allah korusun.Doktor korkunu yen bence doktorlar,hastane bunlar korkulacak şeyler değil hepsi size yardım etmek için var.Unutma sorunların üzerine gitmeden çözüm bulamassın.

Canım ishal olma durumun varmı
varsa ne kadardır böyle birşey yaşıyorsun ona göre cevap vereceğimde

Haklısın sanırım. En azından içim rahat edecek. Böyle durduğumda da içim içimi yiyecek. Gitmek mantıklı.

Geçmiş olsun acile başvurmalısınız.Onlar sizi yönlendirecektir.Eğer doğrudan doktora gitmek isterseniz gastroenterologa görünmeniz lazım.Vakit kaybetmeden görünün lütfen.Kolonoskopi istemeleri durumunda da anestezili olmak istediğinizi belirtirseniz(eğer korkunuz varsa) ona göre işlem yaparlar.

bir genel cerraha gitmelisin hemoroid , yırtık vs. olabilir... sağlık ihmale gelmiyor ne yazık ki...

Doktor korkunuzu yenin ve gastroentroloji böülümünden bir randevu alın.
Hemoroid,fissür gibi bir sorun olabilir.
Muhakkak ''gaitada gizli kan testi'' yaptırın.
Artık sağlık ocaklarının bile yaptığı bir test.
İhmal etmeyin,birşey yok ise de içiniz rahatlar biran önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…