Makattan kan gelmesi

esmdgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2024
93
9
20
Arkadaşlar makat bölgemde şişlik vardı ondan sonra şimdi de tuvaletimi yaparken kan geliyor dktora da gitmekden çekiniyorum ya da korkuyorum sizde daha önce oldu mu ne yapmalıyım acillll

Geçmiş olsun. Basur yapıyor anlattığınız durumu genelde. Acı yememeye dikkat edin birkaç gün. Acıda tetikliyor.

Arkadaşlar makat bölgemde şişlik vardı ondan sonra şimdi de tuvaletimi yaparken kan geliyor dktora da gitmekden çekiniyorum ya da korkuyorum sizde daha önce oldu mu ne yapmalıyım acillll
Normal değil doktor kontrolu lazım böyle bilemeyiz.

Ama gitmekten çekiniyorum muayene fln bide int baktım kolon kanseri diyor korkuyorum
Ne kolon kanseri halkin genelinde basur hastaligi var allah korusun yani en son noktayi dusunmeyin kremi var makata uyguluyosun ama muayene sart buyuk ihtimalle makat catlagi olmus bendede var ama ilerletmeden tedavini ol cekincek bisey yok doktorlar icin normal gidene gelene bakiyorlar

Sana krem mi verdiler

Ama gitmekten çekiniyorum muayene fln bide int baktım kolon kanseri diyor korkuyorum
E napalım burdan biz mi teşhis koyalım ablacım? Gelmişiz 2024 yılına hala muayene olmaya gitmeyip siteden tavsiye ilaç teşhis istemek mi kalmış? Doğru dürüst git bir muayene ol. Doktor da g*t seyretmeye meraklı değil merak etmeyin.

Yani muayene olmak gerek evet ama bazen
Geçmiş miydi peki
evet gecdi suan iyiyim aci yiyince oluyor arada kendi geciyor

Benim kanamam cok youndu hemde adet kanamasi gibi ama gecsi korkma muayene ol
Merhaba,
Geçmiş olsun. Benim de bu aralar çok yoğun kanıyor ve oturmakta zorlanıyorum. Normalde anrecta diye bir Krem var o bayağı iyi geliyordu ama çocuk emzirdigim için kullanamıyorum . Siz ne kullandınız da geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…