Normal değil doktor kontrolu lazım böyle bilemeyiz.Arkadaşlar makat bölgemde şişlik vardı ondan sonra şimdi de tuvaletimi yaparken kan geliyor dktora da gitmekden çekiniyorum ya da korkuyorum sizde daha önce oldu mu ne yapmalıyım acillll
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim ama ben acıyı yemem yani çok nadir 2-3 hafta da birGeçmiş olsun. Basur yapıyor anlattığınız durumu genelde. Acı yememeye dikkat edin birkaç gün. Acıda tetikliyor.
Ama gitmekten çekiniyorum muayene fln bide int baktım kolon kanseri diyor korkuyorumNormal değil doktor kontrolu lazım böyle bilemeyiz.
Belki çok ciddi bir sey degil hemen hall olur.Ciddi birşeyse hemen mudahele daha iyi olur korkmaniz mantiksiz.Ama gitmekten çekiniyorum muayene fln bide int baktım kolon kanseri diyor korkuyorum
Ne kolon kanseri halkin genelinde basur hastaligi var allah korusun yani en son noktayi dusunmeyin kremi var makata uyguluyosun ama muayene sart buyuk ihtimalle makat catlagi olmus bendede var ama ilerletmeden tedavini ol cekincek bisey yok doktorlar icin normal gidene gelene bakiyorlarAma gitmekten çekiniyorum muayene fln bide int baktım kolon kanseri diyor korkuyorum
Sana krem mi verdilerNe kolon kanseri halkin genelinde basur hastaligi var allah korusun yani en son noktayi dusunmeyin kremi var makata uyguluyosun ama muayene sart buyuk ihtimalle makat catlagi olmus bendede var ama ilerletmeden tedavini ol cekincek bisey yok doktorlar icin normal gidene gelene bakiyorlar
Krem ve hapdiSana krem mi verdiler
E napalım burdan biz mi teşhis koyalım ablacım? Gelmişiz 2024 yılına hala muayene olmaya gitmeyip siteden tavsiye ilaç teşhis istemek mi kalmış? Doğru dürüst git bir muayene ol. Doktor da g*t seyretmeye meraklı değil merak etmeyin.Ama gitmekten çekiniyorum muayene fln bide int baktım kolon kanseri diyor korkuyorum
Biri anestezik bi kremdi oburu normal ucunda pipet gibi bisey makatin icine uygulaniyorSana krem mi verdiler
Geçmiş miydi pekiKrem ve hapdi
Yani muayene olmak gerek evet ama bazenE napalım burdan biz mi teşhis koyalım ablacım? Gelmişiz 2024 yılına hala muayene olmaya gitmeyip siteden tavsiye ilaç teşhis istemek mi kalmış? Doğru dürüst git bir muayene ol. Doktor da g*t seyretmeye meraklı değil merak etmeyin.
evet gecdi suan iyiyim aci yiyince oluyor arada kendi geciyorGeçmiş miydi peki
Benim kanamam cok youndu hemde adet kanamasi gibi ama gecsi korkma muayene olYani muayene olmak gerek evet ama bazen
evet gecdi suan iyiyim aci yiyince oluyor arada kendi geciyor
Bide şuan yanma başladı kanamadan sonraYani muayene olmak gerek evet ama bazen
evet gecdi suan iyiyim aci yiyince oluyor arada kendi geciyor
Nette herkes kanser. İçinizi ferah tutun. Ama doktoru gidin. Kanama olduktan sonra o şişlik indi miAma gitmekten çekiniyorum muayene fln bide int baktım kolon kanseri diyor korkuyorum
HayırNette herkes kanser. İçinizi ferah tutun. Ama doktoru gidin. Kanama olduktan sonra o şişlik indi mi
Merhaba,Benim kanamam cok youndu hemde adet kanamasi gibi ama gecsi korkma muayene ol