Makattan kan gelmesi... Yardım!

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
merhaba kizlar

bi konuda bilgisi olan varsa bana yardimci olursa sevinirim benim 1 senedir mide agirlarim

vardi yapilan butun aramalar ragmen hic bise bulunamadi kameraylada bakmislardi hersey

temizdi stresten dolayi olabilir dediler neyse 1 hafta once karnima agri girdi wc ye gittim

makkattan baya bi kan akti ben buyuk tuvaletimi sivi sandim ama akan sadece kandi

kanamam 2 gun devam etti simdi iyiyim ama sadece ara sira midem agriyor cok

korkuyorum sali gunu arastirmaya baslicaklar herseyi ama cok korkuyorum sizce niye

boyle oldu kizlar lutfen cvp yazin sizlerin cvplarini bekliyorum umarim cevap verirsiniz

kendinize iyi bakin optum a.s.

Geçmiş olsun. Vakit kaybetmeyin lütfen, mide kanaması filan olabilir belki. Acilden gidilmesi gereken bir durum. Keşke beklemeseydiniz.
Umarım çabucak atlatırsınız.

canm gecmiş olsun benimde kan tuvaletimle birlikte geldi ilk kez baya korktum şimdi allaha sukur bişeyim yok ama sen ihmal etme sakın onu

Mide kanaması büyük ihtimalle..
diğert bir şık da,basur olabilir...
kesinlikle ihmal etmeyin...
geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum...

kizlar midemde bagirsaklarimda temiz cikti valla hala bulamadilar yani sebebini bakalim kizlar dua edin kotu bise cikmaz insaallah cevap yazdiginiz icin sagolun

yha bende aynen o sorunu yaşıyrm bgnlerde midem agrıydu ve snra tuvaltmi yaparken kan gelio basur diolar ama ben kabız olmydm ki hiç bugnlerde kan geldktn snra olmaya başladm birden basur olur mu öle bilmiyorum artık yarın dr gidecm korktum

çok acı yiyorsan ondan olabilir basurun varmıydı basurdanda kaynaklanabilir kanama benimde olmuştu basurdan dolayı ve ogün çok acı yemiştim.geçmiş olsun

basur ağlanacak birşey değil..artık grip gibi birşey.. rahat etsin için üzülmeye değecek birşey değil yani..

basur hemoroid in halk arasındaki ismi canım..
ben de bu rahatsızlığı yaşıyorum.tuvaletimi yapmadan önce kan geliyo, zaten çok ağrılı oluyor..kabızlık kanamaya neden oluyo, makatta çatlaklar oluşturyo çünkü..kabız olmamak için yediklerime dikkat ediyorum çünkü çok zor bişe kızlar çok çektim..makattaki o acı ve oluşan memeler rahatsızlk veriyo..
kan gelmesinin ayrıca mide kanamasının belirtisi olduğunu bilmiyodum, dikkat etmek lazım..
geçmiş olsun canım

X