Makattan gelen kan yardimici olur musunuz ?

Lykiat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
26
3
31
Arkadaslar merhaba herkese .
Gecen gun lavaboya girdim buyuk abdestimi yapip yapmadigimi hatirlamiyorum ama sabah kalktigimda buyuk ihtimalle yaparim neyse gezmek icin disariya ciktim bi muddet gezdikten sonra bi alisveris merkezenin lavobasina girdim ama girmeden once makatim.nasil kasiniyor sonra girdim tuvaletimi yapmadan peceteyle makatimi sildim baya bi kan oldu 2. Sefer sildim yine kan geldi vajinami sildim kan yoktu hic bi sekilde ciktim bi kac saat sonra tekrar lavobaya girdim ben pecete koyarim hep akintidan dolayi onunda makatimin oldugu yerde 1 kac damla koyu renkli kan vardi sacma olucak ama kizlik zariyla bi alakasi olamaz degil mi hic bisey girmedi ellemedim bile dahi neden kan olmus olabilir aklima gelip duruyo bu dusunce bilgisi olanlar yardimci olabilirmi kizlik zariyla alakasi yoktur degil mi lutfen yardim edin banada sacma geliyo fakat evlenicem yakinda korkuyorum dogal olarak uzun oldu hakkinizi helal edin

canım durumun sadece hemoroidden (halk arasındaki adıyla basur) kaynaklanıyor. yani kızlık zarınla falan alakası yok merak etme. kabız olmamaya çalışman lazım bol lifli beslen.

benim de makatımda çatlak var(anal fissür), uzun süre tuvalete çıkamadığımda kanıyor. kızlık zarıyla uzaktan yakından alakası yok. doktorsuz geçirmek istersen sabahları aç karna kuru kayısı activia yoğurt yiyip akşam yemeklerinde de bol sebze ve lifli yiyecekler yiyebilirsin. bir de tuvalette ıkınmamaya çalış.
ama önerim tabii ki ddoktora gitmen çünkü kronikleştirirsen çok canın yanar çok zorluk çekersin. doktora gitme konusunda korkutmak istemem ama doktorda da muayene etmek isterse doktor bir güzel domalıyorsun.

Hadi ya bende ondan korkuyordum bi ara makatimda meme gibi bisey vardi o zamanla gitti o zamanlarda kan gelmisti bir muddet sonra gecti simdi yine basladi durduk yere meme felanda yok bakiyorum da acaba dedigin gibi catlakmi var bendede .

kızlık zarıyla alakası yok hemen genel cerraha gorunun ılerlemeden
basur veya fissür olsa agrı olurdu
ılerlemeden bı aksılık olmadan gorunun derım
fissür ve hemoroıd amelıyatı olmus bırı olarak soyluyorum
cok dıkkat edın boyle seylere sonra canınız daha cok acıyor

bende doktorum sol tarafına yat sag bacagını kendıne dogru cek dedı
aradan ısık tutarak dokunmadan baktı
bakar bakmaz boyunutu kac senelık oldugunu anlıyorlar zaten
tecrubelı doktorlar ozellıkle kadın hastalara oyle yapmıyor
sansız gununuzmus bıdaha o doktora gıtmeyın derım

Evet sorunun anal fissür gibi görünüyor... Benim de benzer şikayetlerim vardı... Arkadaşların da dediği gini yediklerine dikkat ediceksin. Nette bu konuda bilgi var...

Hadi ya bende ondan korkuyordum bi ara makatimda meme gibi bisey vardi o zamanla gitti o zamanlarda kan gelmisti bir muddet sonra gecti simdi yine basladi durduk yere meme felanda yok bakiyorum da acaba dedigin gibi catlakmi var bendede .
belki tekrar ediyodur şekerim o meme basurdan oluyo diye biliyorum

Hepinize cok tesekkur ederim . ilk aklima gelen kizlik zari oldu fakat kizlik zarida icine bisey sokmadan iliskiye girmeden bozulmaz diye biliyorum durduk yerede bozulacak hali yok. kan gelince sasirdim kaldim oylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…