Makatta kaşıntı

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.025
5.043
32
Kızlar mrb . Resmen sabahın 5 inde makatimda kaşıntıyla uyandım ama öyle böyle değil . Ilk defa başıma geldi ve uyutmuyor. Oturup agliycam smdi . Neden böyle oldum ben yaaaa:mad:

Ay, hiç böyle birşey beklemiyordum başlığa tıklarken, öhö.
Kıl tüy saç falan düşmüş olmasın oralara? Kaşındırır saç falan varsa.

Başlığı görünce hiç böyle bir şey beklemiyordum =)
Başıma gelmediği için bilemicem ama bence iğrenç bi durum değil, hepimizin başına gelebilir. Kuru tutmaya çalışın orayı belki mantar sebep olmuştur, geçmiş olsun

8 de ise gidicem ve gözümden uyku akıyor. Felaket kasiniyor. Ayrca temiz parazitmi vr acaba çünkü bi ara ablamda vardi. Cildircam ya biseyde yapamıyorum

Mantardır bende kac sene önce olmuştu bende dekircektim bi tane krem vermişti doktor o hemen gecirmişti ama bende sizin gibi co kkötü olmustum bisey sürmeyin sakın suyla yıkayın bol bol ve acildoktora kendi haline bırakmıstım ben gecmemisti siz hemen gidin

Mantardır, ben çok yaşadım. Delirtecek düzeyde yaşatır, oyüzden sabah hemen bir dr a gidin bence, evliyseniz fitil ve hap kullanmak gerekiyor, bekarsanız kremle ancak geçer. Hiçbirşey kullanmazsanız artarak devam eder, geçmiş olsun

Cnm kil kurdu o...
Ama kurtulmak ALLAH'IN izniyle cook kolay...
Hergun bir tatli kasigi kekik yut ...
At agzina ustune bir bardak su ic...
3-4 gune bisey kalmaz tertemiz olursun :KK66:

geçmiş olsun 10 gün önce yaşadım bu sorunu genel cerrah bir hemoroid bir de alerji merhemi verdi.dahiliye doktoruda parazit olabilir diye 3 günlük bir ilaç verdi ve ailece kullandık.hangisi yaradı bilmiyorum ama o günün akşamı geçti.ablanızda yakın zamanda sorun olduysa %99 size bulaşmıştır bu yüzden ilacı evde ki herkese veriyor drlar.

geçmiş olsun 10 gün önce yaşadım bu sorunu genel cerrah bir hemoroid bir de alerji merhemi verdi.dahiliye doktoruda parazit olabilir diye 3 günlük bir ilaç verdi ve ailece kullandık.hangisi yaradı bilmiyorum ama o günün akşamı geçti.ablanızda yakın zamanda sorun olduysa %99 size bulaşmıştır bu yüzden ilacı evde ki herkese veriyor drlar.
Bende hemoroid kremi kullandm bir gün hiçbişey kalmadı

X