Makatta akıntı sorunu!

BengisuCan91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
471
-299
33
Sürekli iltihap benzeri bir akıntı var kremler kullaniyorum fayda etmiyor genel cerrahiye gitmem lazim çok çekiniyorum nasıl geçer bu illet

Ayol kremle geçer mi içeriden geliyor o. Lütfen ihmal etmeyin gidin utanılacak şey değil çok mühim bir sebebi olabilir.

Merhaba ben gecen hafta benzer br problemden dolayi cerrahla gorustum .
evet muaynesi cok rahatsiz edici ama en azından muayne oldum icim rahatladi benim ara sira kanamam oluyor ondan başvurdum doktora catlagimda var dogumlarda oldu asla bu seklde akinti olmadi bayagi arastirmisdim catlaktan dolayi bu seklde sivi akacagni düşünmüyorum mutlaka ama mutlaka bir cerrahla görüşün tekrar konuyu güncelleyin merak edecegim yuksk ihtimal kolonoskopi isteyecek

Çatlak var acaba yaparmı

Merhaba ben gecen hafta benzer br problemden dolayi cerrahla gorustum .
evet muaynesi cok rahatsiz edici ama en azından muayne oldum icim rahatladi benim ara sira kanamam oluyor ondan başvurdum doktora catlagimda var dogumlarda oldu asla bu seklde akinti olmadi bayagi arastirmisdim catlaktan dolayi bu seklde sivi akacagni düşünmüyorum mutlaka ama mutlaka bir cerrahla görüşün tekrar konuyu güncelleyin merak edecegim yuksk ihtimal kolonoskopi isteyecek
Yaa anal fistül olabilirmi dedim anal fistüldede akinti olabiliyor çok rahatsiz edici neden kaynaklidir nedir bilmiyorum ama iltihap tarzi birşey geliyor belliki iceriden çatlak bu derece akıntı yaparmi dicem ama dışkılarken acı duyuyorum evet çatlak var ama akıntı neyin nesi

Çatlak var acaba yaparmı
Bende doğum sonrası çatlak oluştu. Akıntı görmedim hiç ama Fito krem iyilestirdi bi deneyin çatlak için. Fakat akıntı için görünün bence doktora.

Sürekli iltihap benzeri bir akıntı var kremler kullaniyorum fayda etmiyor genel cerrahiye gitmem lazim çok çekiniyorum nasıl geçer bu illet
Burdan size kim nasıl bir tedavi uygulasın? Doktora gitmeyip evde başınıza daha kötü şeyler gelmesini bekleyin o zaman ne diyelim. Bağırsaklarınız dışarı çıkınca mı gideceksiniz?

Yaa anal fistül olabilirmi dedim anal fistüldede akinti olabiliyor çok rahatsiz edici neden kaynaklidir nedir bilmiyorum ama iltihap tarzi birşey geliyor belliki iceriden çatlak bu derece akıntı yaparmi dicem ama dışkılarken acı duyuyorum evet çatlak var ama akıntı neyin nesi
İste bunu doktora gitmeden ogrenemezsiniz hala buraya yazarak zaman kaybediyosunuz caninizin kiymetini bilin

Hemoroid icin muayene oldugumda rahatsiz olmamistim. Doktor kayganlastirici kullanip parmak ile muayene ediyor korkmanixa gerek yok. Kolonoskopi gibi ileri tetkikleri dilerseniz anestezi altinda yaptirabiliyorsunuz. Buradan size yardimci olamayiz

Sizi korkutmak istemiyorum lakin makattan sıvı gelmesi bağırsak kanseri belirtilerinden biridir. Böyle ciddi bişi yaşayıp buraya sormanız feci saçma. Doktor muyuz? Bir an evvel doktora koşun.

İltihaplı akıntı, anal fistül gibi tarifliyorsunuz. Anüse yakın extra bir mini açıklık (fistül) olabilir. İçeriden gelen iltihap başka şeyler düşündürür. Genel cerrahi muayene ve rektoskopi size tanı koydurur ve tedaviniz mümkün olur.

aklıma anal fistül geldi. ama hemen doktora gidin tabii ki. allah korusun ciddi bir şey ihmale gelmez. geçmiş olsun

İltihaplı akıntı, anal fistül gibi tarifliyorsunuz. Anüse yakın extra bir mini açıklık (fistül) olabilir. İçeriden gelen iltihap başka şeyler düşündürür. Genel cerrahi muayene ve rektoskopi size tanı koydurur ve tedaviniz mümkün olur.
Evet haklisiniz bende öyle düşündüm ama iki seçenek var sanirim yaa gerçekten fistüldür yada çatlaklar kronik hale gelip belkide bu akıntiya sebep oluyordur yani fistül falan degildir catlak herkezte olan bir durum ama hiç kimseden boyle akintı iltihap duymadim yani yada bende her ikisi mevcutta olabilir bu iki hastalik ta birbirine cok benziyor belirtiler hep ayni

Konuyu açalı bir hafta olmuş hala beklemede misiniz. Yerinizde olsam hemen yarına randevu bulurum. Yaşadığınız şey oyalanmaya gelmez.

Evet haklisiniz bende öyle düşündüm ama iki seçenek var sanirim yaa gerçekten fistüldür yada çatlaklar kronik hale gelip belkide bu akıntiya sebep oluyordur yani fistül falan degildir catlak herkezte olan bir durum ama hiç kimseden boyle akintı iltihap duymadim yani yada bende her ikisi mevcutta olabilir bu iki hastalik ta birbirine cok benziyor belirtiler hep ayni
Fistülde akıntı veya apse ön plandadır, çatlakta ağrı ve kanama ön plandadır. Çatlağı olanla genellikle kabızlıktan yakınır ve ağrılı dışkılamadan yakınır, fistülü olanlar akıntıdan yakınır.
Lütfen bir genel cerraha gözükün.

X