N
nisanyağmuru2008
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nisanyağmuru2008
Merhaba.Benim kızım beşinci ayını bitirdi.Son bir aydır kakasını zor yapıyor.Fitil koyuyorum erimeden fitille beraber yapıyor.Çok katı geliyor,sonradan biraz normal biraz daha normal sonra biraz sulu gibi yapıyor.Yapmadığı zaman ıkınıyor sıkılıyor.Çok sıkıntı içinde oluyordu.Ek gıdalardanmı diye düşündüm.Zeytin yağı koydum (bolca) fayda etmedi. iki ay emdi,şimdi emmiyor.Mama veriyorum.Mamasınada zeytin yağı koydum olmadı.Çorbasının içeriğini değiştirdim.Gene olmadı.Üniversite hastanesinde çalışıyorum.Bu şikayetleri her bölümdeki tanıdığım doktora anlattım.Hepsi Çocuk cerrasine götür dedi.Zaten bir tek oarası kalmıştı.Bazı şeyleri tahmin ediyordum ama düşünmek bile istemiyordum.Götürdüm çocuk cerrahisine.Makatına baktılar.Profösör de baktı.Anüs yolu biraz dışa doğru,eğri yerleşmiş dediler.Duphalac diye şurup verdiler.İshal yapıcı.20 gün makatına parmakla tedavi önerdiler.Şimdi onu yapıyorum.Bugün 4 gün oldu.20 gün sonra yani bu ayın 25-26 sı gibi kontrole gideceğiz.Dışardan duyduğum,geçmezse ameliyat diyorlar.Canım çok sıkılıyor.Bunun gibi sorun yaşayan,yaşamış olan varmı.Cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.senağlama:1no2: