Makat kanaması

Kulkedisi3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2022
116
57
22
Kızlar 21 yaşındayım bundan iki yıl önce kabızlık yaşadığım için tuvalete giderken ciddi sorunlar yaşıyordum. Hastaneye gittim doktor muayene etmeden hemoroid olmuşsun beslenmene dikkat et demişti. Öyle yaptım şikayetlerim çok azaldı ama bundan üç ay önce yine kabızlık yaşadım ve 8,10 damla kadar kanamam oldu, sanki bıçak kesiyormuş gibi acı oluyordu tuvalete gittiğimde, tekrar hastaneye gidecektim ama randevu bulamadım, birkaç gün gözlemledim sonra şikayetlerim yok oldu üzerinde durmadım. Dün ve bugün bir iki damla kan gördüm, peceteye gelmiyor sadece dışkı ile birlikte geldiğini fark ettim ama daha öncekiler gibi acı, ağrı, yanma falan yok kabızlıkta yaşamadım sadece çok hafif bir kaşıntı var. Acaba daha önce de böyleydi de ben mi fark etmedim diye düşünüyorum. Randevu aldım haftaya gidicem ama çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı ciddi bir şey mi, bi de muayeneden çok çekiniyorum herkes bu konuda farklı şeyler söylüyor, muayene nasıl yapılıyor.

Hemoroid kanaması olabilirrr ya da çatlak vardır ama acırdı herhalde kanamayla birlikte çatlak olsa. Muayene de parmakla dokunarak bakar gerekirse artık kolonoskopi

Hemoroid kanaması olabilirrr ya da çatlak vardır ama acırdı herhalde kanamayla birlikte çatlak olsa. Muayene de parmakla dokunarak bakar gerekirse artık kolonoskopi
Evet normalde dediğim gibi çok acıyordu sanki bıçak kesiyor gibi olurdu, ama bu defa acı yok çok korkuyorum. Kaşıntı ve hafif ağrı var

Evet normalde dediğim gibi çok acıyordu sanki bıçak kesiyor gibi olurdu, ama bu defa acı yok çok korkuyorum. Kaşıntı ve hafif ağrı var
Kız çok da korkma dur djşsmdşdvl hemoroiddendir kolon kanserinden korkuyosan 50 yaş üstü bir erkek olmadığına göreeee korkacak da bir şey yok

Bağırsakta kacak olabilir, teyzemin de bu şekildeydi, cnm seni korkutmak istemem ama ciddiye al , teyzem çok çekti bu durumdan , acilen doktora git..

Shshdhsh haklısınız da hastalık hastası olunca ekstra korkuyor insan
Ben de öyleyim anlıyorum seni djsşdnşdlc sana tavsiye verdiğime bakma dışarıdan bakınca saçma geliyor ama yaşayınca cidden kötü bir şey olduğuna baya inanıyoruz. Bağırsakta kaçak falan da yoktur altta gördüm de korkma yani jdşsndşdkf öyle bir şey olsa başka semptomlarda yaşarsın

Ayy çok teşekkür ederim inşallah basit bi şeydir, önce hastalık hastalığından kurtulsam daha iyi olacakta SHSHSHDJS

Bıçak saplama gibi agri catlaktan oluyor. Berbat Bi acı. sadece kanama varsa hemoridtir diye düşünüyorum. Doktor kontrolü de gerçekten berbat bence kaç defa gittim ama hep utandım yani. Tıpta tbi utanma yok ama o pozisyonda kötü yani kesinlikle ihmal etme çatlak vars en azından büyümez. Benim o kadar büyüdü ki artık ameliyatlık diyor Dr. Kabiz olmamaya dikkat et. Allah düşmanıma vermesin çatlak acısını. Yaşayan bilir

Bende çok utanıyorum bu yüzden hep erteledimAma gidicem artık amin aminAllah kimseye vermesin cidden çok zor

Ay kıyamam ya geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…