MAKAT FİSSÜR AMELIYATI OLDUM

glsmhmt

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.712
1.895
Pazartesi gunu ameliyat oldum gece hastanede kaldım bugun salı eve geldim.
Makatımda fissür vardı. Ve ic kısmında polip vardı. Fissürun bulundugu yerde dış kısmında kucuk ve minik tabiriyle iki meme sarkıntısı vardı birde makat ic kısmında catlak varmış yano 4 islem yapilmjs ameliyatımda.
Bugun 2 gun gecmis oluyor agri kesicileri aksatmiyorum duzenli iciyorum. Agrım fazla yok hafif batma yanma oluyor . Ama dayanılmayacak degil kesinlikle. Beslenme konusunda corba ve yumuurta disinda bisey yemedim daha...
3 saat aralaiklarla 4 5 kere sicak suya otururyoorum duzenli...
Ve gelelim sorularıma....
1.si makatımda kucuk fındık buyuklugunde dış kısmınnda şislık var normalmidir.
2.si ameliyat sonrası ne zaman tuvalete çıktınız.
3.sü makata ne uyguladınız doktor kortos krem onerdi (ben ekstra kantaron suruyorum surunce yanma yapiyor)
Simdiden herkese gecmis olsun ve cevaplariniz icin tesekkur ederim 🤲🏻

cok gecmis olsun hangi bölüm branş bu ameliyati yapıyor insallah cabuk toparlarsınız bendede ayni durum var size cevap veren olursa merak ettim

Bende ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum genel durumunuz nasıl acılı bir ameliyat mı

Bende ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum genel durumunuz nasıl acılı bir ameliyat mı
Hix korkulacak biseysi yok mutlaka erteleme hemen ol. Genel anestesi ile olldum ancak ben ameiyattan 2 3 gun once bol lifli tukwtmeyw basladım. Ve ameleiyat gununden sonra bugun 4. Gunumdu surekli corba ictim bugun bir iki parca sebze ve meyve ekledim ilk tuvaletime de cıktım en onemliiside sıcak su oturma banyosu duzenli saat aralıklarinla yapacaksın

X