• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makat çatlağı

kocyigit_4334

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
132
56
298
Merhabalar başına gelen var mi bilmiyorum ama danismak istiyorum büyük tuvalet sonrasi kurulanmam da bir meme gibi sigil gibi çıkıntı farkettim ağrım sizim yok ama belli belirsiz bir batma hissi utanana sikila bir bayan genel cerraha gittim anal fistül kronik catlak kaynakli ara kurulanmam da kan farkediyordum ama önemsemistim dr tekrar kanama olursa gel dedi locafen adlı bir krem yazdi o çıkıntı ise iyilesirken olusan bir şey dedi gitmesi mümkün degil dedi amaliyat ile alınır ama bence gerek yok dedi psikolojik kötü hissediyorum bir sey takiliyor gibi geliyor basina gelen var mi biraz arastidim kantron yagi ile yok oldu diyen var yasayan varsa lutfen cevaplayabilir mi?😔 cekinen de varsa özelden de yazarsa sevinirim

İki meme de ben de var doğumdan sonra oluşan, dikkat edersem sıkıntı yok dikkat etmez üşütür, baharatlı, kabuklu sebze yersem zehir oluyor, dikkat etmekte gerekiyor krem ve sıcak su yumsatiyor, çok rahatsız ediyorsa sıcak suda biraz beklemen lazim, sonra krem sürüp araya pamuk sıkıştır sürtünme hissi hafiflesin böyle bekledikçe rahatlıyor, onun dışında memeler arada kendisi gidiyor içeriye yoksa çözüm yok 🤷🏻‍♀️

Lifli beslenip bol su içmeniz gerek. Locafen çok rahatlatıyor. Ben o sıra gebelik düşündüğüm için locafen pek kullanmadım ama ağrılı zamanlar için gerçekten iyi.

Belli belirsiz batma.hissi ama daha cok psikolojik rahatsiz oluyorum şişer büyür diye su an ne kanama ne kasinti yok ama orda oldugunu bilmek bile rahatsiz ediyor demek çözümü yok kaybolmuyor😞

Sizin de mi makat catlaginiz var ? Benim agrim yok kasintim kanamamda yok ama sigil gibi makata yakin bir cikinti var dr sormamisim büyür mü rahatsızlık verir mi ayrıca kurularken bur korku hissediyorum psikolojik olarakda kötü hissediyorum

Çok zor bir durum, Rabbim kimseye göstermesin. Ben yaklaşık 7-8 ay çektim ve hala o kısımda o çatlak var ve kronik. Ben ilk anal fissür için o bölgeye botoks yaptırdım ancak bir işe yaramadı çünkü kronikleşmiş durumlarda işe yaramıyor. Doktorum locafen ve sarı kantoron yağı verdi düzenli kullandım. Ve bol bol su tükettim, her gün aynı saatlerde tuvaletimi yapmaya özen gösterdim. Kendimi kabız yapmamaya çalıştım. Şu aralar Allaha şükür daha iyi ancak o fissür hala orada biliyorum.

Back