Makat çatlağı ve hemoroid?

Dominiksylwwia

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
70
15
26
Kızlar 2 ay önce bende bu lanet makat çatlağı ve hemoroid başladı. Gezmediğim hastane kalmadı. İlaçları yazdılar yazdılar gönderdiler. 2 hafta öncede özele göründüm ben. Doktor bana hemoroidimin küçük ve önemsiz olduğunu söyledi. Küçük falan ama nasıl inecek o ? Çatlağımada botox uygulayalım dedi. Sonra kaça mal olur bize diye sorduk. 1100 fiyat biçti. Ailem izin vermedi pahalı diye. Özelde devlette aynı diyorlar anlamıyorlar. Neyse zaman geçti bu zamana kadar geldim. Hatta acımıyor makatım artık. Arada sırada dışkıdan sonra 1 dk ağrı falan giriyor. Hemen geçiyor. Benim asıl şikayetlerim: Anüsüme iç çamaşırı deyince rahatsızlanıyorum. Rahatsz ediyor kumaş beni. Oysa her zaman kullandığım kumaş. Vajina ve makat arası sert şişlik var oynuyor o ya. Gel de kafayı yeme! Zaman zaman vajina girişimdede felaket sertlik oluşur. Sanki duvar çekiliyor önüne. Anlayacağınız ben oturunca yatınca anüs çevremde içeride beni rahatsız eden fakat acı vermeyen bir şeyler oluyor. Lütfen yardımcı olun. Var mı aranızda benim gibi insanlar. Çıldıracağım 2 aydır...

Ben geçen yıl makat çatlağı oldum hemde çok berbat haldeydim tüm yaşam enerjim sönmüştü acı ve ağrıdan. Doktorum hemen ameliyat dedi bende kabul etmedim bir araştırayım dedim bir iki şey kası keseceklerdi.
Sonra hiç konuyla alakası olmayan bir olayı okudum ve denemeye karar verdim.
Silverdin ve baticon birde pamuk bu üçlü ile kurtuldum ben.
Her wc sonrası ister küçük ister büyük ve mutlaka ılık su ile genel temizlik ve kurulama sonrası.makatı önce, ılık su ile ıslatıp suyunu sıktığım küçük bir parça pamukla hafif içe doğru temizleyip (pamukta dışkı lekesi olmayana dek,dediğim kesinlikle makatın ta içi değil giriş kısmı) daha sonra pamuğa damlattığım baticonla tampon yapıp daha sonrada silverdini parmağınıza bir miktar alıp makatın içine dışına sürün.
En az 6 ay bu şekilde devam ettim ve dışa doğru oluşan meme bile geçti.
Silverdin ağrıyıda alıyor iyileştiriyorda.
Hala arada ishal kabız oldummu hafif ağrı hissedersem hemen bir iki gün yapıyorum hiç birşey kalmıyor.
Çok zor ben çok çektim ve kendi kendime bulduğum bu yöntemle kurtuldum şükür.

Canım şimdi bu ilaçları eczaneden alabiliyor muyuz? Denemekten bir şey kaybetmeyiz tabikii. Fakat gerçekten geçtimi 6 ay devam ettim demişsin. Fakat hafif ağrı hissettimmi sürüyorum falan demişsin. Bunun net çözümüyok mu komple kurtulacak. Beni rahatsız ediyor. Hiç ağrımasın istiyorummmm

evet eczaneden alabilirsin haricen kullanılan şeyler bu ikisi.
6 ay geçmesine rağmen kullandım ve kurtuldum.
Ancak normal makat çatlağı olmayanlardada oluşabilen bir sızlama bahsettiğim his ozamanda hemen bir gün iki gün kullanıyorum. Evimden eksik etmiyorum hiç bu ikiliyi

Peki bende dışkıdan sonra makattan kasık bölgeme ağrı yayılıyor böyle bir şey sendede oluyor mu kasık bölgeme neden yayılıyor ki anlamadım valla ölecem ya ağrıdan

Peki bende dışkıdan sonra makattan kasık bölgeme ağrı yayılıyor böyle bir şey sendede oluyor mu kasık bölgeme neden yayılıyor ki anlamadım valla ölecem ya ağrıdan
karın kasların kasılıyor ağrıdan dolayı,karında şişlik ve ağrı oluyor adet ağrısı gibi

Evet ama benim orama ağrı birden kramp seklinde aniden cikiyor
Bir kadın doğum uzmanına gidebilirsin ultrason ile muayene olursun,kistin olabilir belki buradan ne olduğunu bilemem bende.
Makat çatlağı sorunun için,deneyimleyip iyileştiğim sebepleri paylatım seninle.

Bir kadın doğum uzmanına gidebilirsin ultrason ile muayene olursun,kistin olabilir belki buradan ne olduğunu bilemem bende.
Makat çatlağı sorunun için,deneyimleyip iyileştiğim sebepleri paylatım seninle.
Peki bu süreçte kabız oldun mu? Kabız olunca tekrarlıyorya. Ben beslenmeme ne kadar dikkat edersem edeyim nafile. Çıkaramıyorum.

Peki bu süreçte kabız oldun mu? Kabız olunca tekrarlıyorya. Ben beslenmeme ne kadar dikkat edersem edeyim nafile. Çıkaramıyorum.
ne kabız nede ishal olmamalısın,bir toz vermişti doktorum gece 1 çay kaşığını bir bardak suya atıp içiyordum yumuşak çıkıyordu.
Normalde tuvalet sorunu yaşamam ama siz madem böyle bir sorun yaşıyorsunuz onun içinde tedavi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…