- 20 Mart 2018
- 70
- 15
- 26
- Konu Sahibi Dominiksylwwia
Kızlar 2 ay önce bende bu lanet makat çatlağı ve hemoroid başladı. Gezmediğim hastane kalmadı. İlaçları yazdılar yazdılar gönderdiler. 2 hafta öncede özele göründüm ben. Doktor bana hemoroidimin küçük ve önemsiz olduğunu söyledi. Küçük falan ama nasıl inecek o ? Çatlağımada botox uygulayalım dedi. Sonra kaça mal olur bize diye sorduk. 1100 fiyat biçti. Ailem izin vermedi pahalı diye. Özelde devlette aynı diyorlar anlamıyorlar. Neyse zaman geçti bu zamana kadar geldim. Hatta acımıyor makatım artık. Arada sırada dışkıdan sonra 1 dk ağrı falan giriyor. Hemen geçiyor. Benim asıl şikayetlerim: Anüsüme iç çamaşırı deyince rahatsızlanıyorum. Rahatsz ediyor kumaş beni. Oysa her zaman kullandığım kumaş. Vajina ve makat arası sert şişlik var oynuyor o ya. Gel de kafayı yeme! Zaman zaman vajina girişimdede felaket sertlik oluşur. Sanki duvar çekiliyor önüne. Anlayacağınız ben oturunca yatınca anüs çevremde içeride beni rahatsız eden fakat acı vermeyen bir şeyler oluyor. Lütfen yardımcı olun. Var mı aranızda benim gibi insanlar. Çıldıracağım 2 aydır...