Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dolma içi tatırdım bayıldı benimki
makarnayı bütün mü veriyorsunuz blender dan geçirip mi?
Dolmanda baharat, tuz, salça vs varmıydı??
ya ben çok tırsıyorum bu konuda başlık açacaktım zaten mesela bir arkadaş bebeğinin tostunon yarısını yediğini yazmış ben eline bisküvi falan veremiyorum dün akşam muhallebi yemedi makarna yaptım domatesli bir de yoğurt kattım blenderdan geçirdim ama gene de korka korka 1-2 kaşık yedirdim bebeğim de öğürüyor bu tip şeyleri yerken rondo bebek olcak diye korkuyorum şehriye çorbasını yedirirken bile sanki şehriyeler boğazına kaçacakmış gibi geliyor sizce abartıyor muyum ama elimde değil
ya ben çok tırsıyorum bu konuda başlık açacaktım zaten mesela bir arkadaş bebeğinin tostunon yarısını yediğini yazmış ben eline bisküvi falan veremiyorum dün akşam muhallebi yemedi makarna yaptım domatesli bir de yoğurt kattım blenderdan geçirdim ama gene de korka korka 1-2 kaşık yedirdim bebeğim de öğürüyor bu tip şeyleri yerken rondo bebek olacak diye korkuyorum şehriye çorbasını yedirirken bile sanki şehriyeler boğazına kaçacakmış gibi geliyor sizce abartıyor muyum ama elimde değil
ya ben çok tırsıyorum bu konuda başlık açacaktım zaten mesela bir arkadaş bebeğinin tostunon yarısını yediğini yazmış ben eline bisküvi falan veremiyorum dün akşam muhallebi yemedi makarna yaptım domatesli bir de yoğurt kattım blenderdan geçirdim ama gene de korka korka 1-2 kaşık yedirdim bebeğim de öğürüyor bu tip şeyleri yerken rondo bebek olacak diye korkuyorum şehriye çorbasını yedirirken bile sanki şehriyeler boğazına kaçacakmış gibi geliyor sizce abartıyor muyum ama elimde değil