Makale yazarlığı

La donna

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
36
39
18
Merhaba hanımlar,
Malumunuz devir internet çağı ve bu alanda bir çok yeni iş kolu ortaya çıkmış durumda. Küçük bebeğim ve bir kaç aya kadar yurtdışına taşınma durumum olduğu için homeoffice çalışabilecek bir iş kolu arayışındayım. Bu arayışlarım beni makale yazarlığı, içerik editörlüğü gibi başlıklara ulaştırınca neden olmasın diye düşündüm.
Aranızda bu konuda çalışmış deneyimi olan ya da bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Sizce sürdürülebilir bir uğraş olur mu emek vermeye değer mi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim:)

Ben icerik editorlugu yapiyorum.
Mesleginiz egitiminiz veya gecmis is deneyimleriniz nedir?
Cok zor bir sey degil ama herkesin hemen yapabilecegi bir sey de degil.
Ben asciyim. Yemek uzerine bir site diyeyim benim birlikte calistigim :)
Ama ciddi mesai gerektiriyor. ben is yerimde zaten hergun cikarttigim plan programi az biraz modifiye ediyorum ortak gidiyor. Yoksa tek basina bu isi yapsam yine yaklasik ayni mesai harcanir.

Sosyal bilimlerde yüksek lisans yapıyorum şu an. Alanımla ilgili spesifik bi konu üzerinde makale yazmanın yanısıra kitaplar, süreli yayınlar,haberler... gibi konularda da içerik üretebilirim diye düsünüyorum.
Peki bu makale satın alan siteler hakkında önerebileceğiniz neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…