Makale yazarak para kazanmak ister misiniz?

yazarim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
6
1
0
34
Eskişehir
İşin fazla yaygın olmaması bazı ön yargılarınızın oluşmasına neden olabilir. İlk olarak şunu söyleyelim ki sizin cebinizden 1 kuruş bile çıkmayacaktır. Hiçbir ürün satın almanız da gerekmemektedir. Ek gelir fırsatı arayanlar için ideal bir iştir. Siz sadece söylenen konular hakkında bize kompozisyon gibi (ancak daha çok bilgi ve ciddiyet ağırlıklı) yazılar yazacaksınız, bu yazıların da karşılığında bizden para alacaksınız. İlk önce bir konuda size deneme yazısı verilecektir. Yazarlık yeteneğinizin olup olmadığını bu yazılara göre belirliyoruz. Bu yazı için ücret veremiyoruz. Çünkü kalitesiz geri dönüşleri çok sık yaşıyoruz. Bu deneme amaçlı yazılan makalelerden olumlu bir dönüş almayı başardıysanız artık para kazanmaya başlıyorsunuz demektir. Bu süreçten sonra yazdığınız her makalenin ücretini alacaksınız.

Daha detaylı bilgiler başvuru yapan arkadaşlarla paylaşılacaktır.Bir çok alanda yazılar yazabilecek arkadaşlar başvuru yaparlarsa sevinirim.

bi ara düşünmüştüm ben de bunu ama nasıl başalayacağımı bilemedim...
ücretlendirmeyi nasıl yapıyorsunuz,konuya göre mi yoksa sabit bi ücret mi mevcut

ben yeni üyeyim mesaj yazamıyorum talibim dönüş yaparsanız sevinirim

ben de makale yazıyorum 100 kelimesi 1 TL'ye siz 200 kelimeye 1 TL mi ödüyorsunuz? Emek var ortada bu rakam biraz az değil mi?

pek çok alanda yazı yazabilmemiz için o alanlarda bilgi sahibi olmalıyız öncelikle
ne tür konularda yazabiliyoruz biraz daha bilgi verebilir misiniz sakıncası yoksa,

ben de makale yazıyorum 100 kelimesi 1 TL'ye siz 200 kelimeye 1 TL mi ödüyorsunuz? Emek var ortada bu rakam biraz az değil mi?

Herkesin farklı şartları vardır benim şartlarım bunlardır. Ben kimseye zorla yazın demiyorum şartları kabul eden yazar etmeyen yazmaz bu bu kadar basittir.

pek çok alanda yazı yazabilmemiz için o alanlarda bilgi sahibi olmalıyız öncelikle
ne tür konularda yazabiliyoruz biraz daha bilgi verebilir misiniz sakıncası yoksa,

Moda, güzellik bakım, sağlık, teknoloji, site tanıtım yazıları gibi kategorilerde yazım yapmaktayız.

Herkesin farklı şartları vardır benim şartlarım bunlardır. Ben kimseye zorla yazın demiyorum şartları kabul eden yazar etmeyen yazmaz bu bu kadar basittir.

Sizin şartlarınızın o olmasının sebebi 100 kelimesi 1 TL'ye sipariş alıp yazara 0,50 TL ödemek sanırım. Çünkü 3 seneden uzun bir süredir bu işi yapıyorum ve bu tür aracı kişilerle de çok çalıştım. 100 kelime 1 TL bile çok düşük bir rakamken, daha aşağı bir rakama çalışmayı düşünemiyorum bile.

Kesinlikle katılıyorum. Üstelik benim şartlarım da bu, zorla yaptırmıyoruz falan demişsiniz de ortada ciddi bir emek var. Verdiğiniz rakam alay eder gibi... Keşke kimse kimsenin emeğini sömürmese, çok üzücü

konu güncel mi.bende makale yazıp bilgilerimi paylaşmak isterim.dönüş yaparsanız sevinirim.

konu guncelse, halen makale yazarı arıyorsanız bende yazmak isterim donus yaparsanız sevinirim

Merhaba eğer makale yazmak istiyorsanız www.fuub.net e üye olun burada makale ve çeviri işleri vs gibi bir sayfa var oradan yazarak kazanabilirsiniz. 100 kelime 1 tl den aşağı yazmayın lütfen emeğinize yazık etmeyin. 100 kelime 3 TL'den yazan kişiler var inanın 100 kelime 0,50 TL çok düşük bir rakam. Ben yardımcı olmak istiyorum makale yazmak isteyenlere ama şu ara çok yoğunum makale yazılan siteleri araştırın derim Teşekkürler

merhaba yeni üye olduğum için mesaj atamıyorum ancak siz yardımcı olmak istiyorum demişsiniz öğrenciyim ve cidden para kazanmam gerekiyor verdiğiniz linke baktım ancak mantığını kavrayamadım rica etsem biraz yardımcı olur musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…