Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasi belirtileri var sizdeKafanızı nasıl dağıtıyorsunuz benim gibi yemek problemi olanlar ne yapıyor
Çığlık atma kusma bayılma halsizlik uyku ateş basması iştahsızlık huzursuzlukNasi belirtileri var sizde
Aynı şekilde beni de öyle yaDepresyon tanım yok fakat geçen yıl babamı kaybetmemin üzerine uyku ve ağlama atak problemi için xanax kullanmaya başlamıştım. zaman zaman hala alıyorum. Şu yasaklar beni çok gerdi. akşamları 250 lik alıp yatıyorum bu ara yine
Sürekli hastaneye gidip geliyorum ilaçlarım fayda etmiyor bıkmış durumdayımNasi belirtileri var sizde
Nasi belirtileri
Geçmiş olsun bencede var şuanda depresyon sıkinti emziriyorum ilac içmiyorum surekli akla gelen dusunceler insanlari önemsemeSürekli hastaneye gidip geliyorum ilaçlarım fayda etmiyor bıkmış durumdayım
Aynı durumdayım 3 gündür yataktan kalkamıyorum. Bulantı, kusma, huzursuzluk, çarpıntı, delirecekmişim çıldıracakmışım gibi hissediyorum ve hiçbir şey yiyemiyorum. Yesemde zaten geri çıkıyorlar. Bugün internetten baktım majör depresyon diyor. Yıllardır çekiyorum ama şuan zirvedeyim akşam biraz açılsam da gündüz korkunç durumdayım. Nasıl atlatılır bu illet çocuklarıma bile bakamıyorum.Çığlık atma kusma bayılma halsizlik uyku ateş basması iştahsızlık huzursuzluk
Aynı şekilde bende öyleyim ve çözüm bulamıyorum ilaçlar hiçbi faydası yokAynı durumdayım 3 gündür yataktan kalkamıyorum. Bulantı, kusma, huzursuzluk, çarpıntı, delirecekmişim çıldıracakmışım gibi hissediyorum ve hiçbir şey yiyemiyorum. Yesemde zaten geri çıkıyorlar. Bugün internetten baktım majör depresyon diyor. Yıllardır çekiyorum ama şuan zirvedeyim akşam biraz açılsam da gündüz korkunç durumdayım. Nasıl atlatılır bu illet çocuklarıma bile bakamıyorum.