- Konu Sahibi herdemmutlu
-
merak ettim fotoğraflı paylaşımlarını bekliyoruz
Netten sipariş etmiştim 9 luk terine 6 lık yolamışlar değişimin olmasını bekliyorum
boyalar içine kattığım küllü cila ve mavi renk boyayı koyulttu kızlar 8.1 koyu küllü oldu bildiğin kumral renk ...bu karışımları yaparken buna da dikkat etmek lazım
offf resim yine hata verdi
boyalar içine kattığım küllü cila ve mavi renk boyayı koyulttu kızlar 8.1 koyu küllü oldu bildiğin kumral renk ...bu karışımları yaparken buna da dikkat etmek lazım
offf resim yine hata verdi
Albümede defalarca denedim olmuyor olmuyor. Koyu kumral ve kumral olan kızlarımın saçına tutupta resimledim çok çok başarılı kumral kuzımın uçlarındaki renkle birebir aynı olmuş renkkk yuppiiiii....:) ama açık ve çok açık kumral isteyenler denemeyin koyultuyor
benim yaptığım gibi denemelr yap canım benim elde ettiklrim bunun kadar grimsi ve soğuk değil...ayy aklıma bişeyler geliyor ama kese kese tutamları saçomı kuşa çevirecemay dayanamıyacam yaaaa gri rengi çoğaltsak nasıl olur aceppp durunca renk açılıyor ya 35 dk. değilde 45 dk. falan beklese....
mavı boyayı mercimek tanesi kadar ,gumus boyayı ise yarım tup koymayı düşünüyorum cnm .
ısmarladığım boyalar gelse de ben de bir an once denemelere başlasam
bak mesela bu kızın yoğun kullu kumral olmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=525888
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?