• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama majirel 8.1,küllü cila ve mavi renk ????????

herdemmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
49
2
26
Denizli
internetten sipariş verdiğim boyalarım geldi loreal majirel 8.1 küllü koyu sarı,luo color P01 KÜLLÜ CİLA, Majirouge mavi mix boya ve 9 luk oksidannn ....saçımdan tutamlar kesip evde denemeler yapacam ve kuaförümün başaramadığını başaracam işallahhh....buraları okuya okuya buldum bu renkleri bi tüpü deney için harcayacak gibiyim...önerisi olan arkadaşlar varsa seve seve dinlerimmmsaç tabanım şu an düz bi koyu sarı çok hafif bakır yansıma var....hadi arkadaşlar şu küllü cila ve maviyle neler yapabiliriz tartışalım ...hafta sonu deney fotolarınıda koyacam işallah ...işalllah tam bi küllü açık kumralı bulurum...:28::28::28::28::28::28::28::28::28::28::28:

Netten sipariş etmiştim 9 luk terine 6 lık yolamışlar değişimin olmasını bekliyorum

aslında şöyle bi'şey de var oksidan derecesi arttıkça koyu tabanlı(ana renk,boyasız) saçta doreleşme turunculuk vs olduğu söylenir. bu yüzden de 6'lık kullanılması gerekirmiş. Ama bu ne kadar açar orası ayrı. Çünkü oksidan önemli. Eğer sana da uyarsa hem 9'luk hemde 6'lıkla dener misin?

Majirel 8.1 9.1 denedim ama bi türlü istediğim rengi elde edemedim. Turunculuk aman aman olmasada garip bi hal alıyor.gerçi bu saçımın kestane tonlarında olmasından kaynaklanıyor. Zaten son 3 ayda yaptığım boyama saçımı rengarenk yaptı. hepside küllü renklerdi.Ama saçım açılsın diye 900 no boyayı 40'lik oksidanla yapmıştım 40'lık kulandığım için saçım kızardı. o zaman turuncu bakır kızılımsı rengi aldığında majirel 8.1 20'lik kullanarak düzeltmiştim ama aktıkça yine alttan bakır renk çıktı. Bu yüzden oksidanın volumunu yüksek tutma dıyorum ve araştırdığım kadarıylada kuaförlerde bu soyluyor. Reglım bıtsın bende ıkı ayrı oksıdanla boyama denıycem. Senin de uygulamanı bekliyorum. çünkü başka markaların mavi mix ve küllü cilasını uygulayacaksın..
İnşallah istediğin olur

Son düzenleme:
öncelikle belirtmeliyim ki ben 6 ve 9 luk oksidanların 20 ve 35 lik bekleme sürelerinde çok büyük fark yaratacağını düşünmüştüm ama çıplak gözle hissedilen az nüans farkı gördüm ...işallah fotolarda sizde farkedersiniz ev içi ve dışarda gün ışığında çektim​

küllü cilanın bekleme süresi 20 dk. normal boya 35 dk. olduğu için 6 ve 9 luğu bu sürelerde beklettim...benim gördüğüm sonuş şöyle siz de fotolara bakınca yorumlarınızı bekliyorum...
1-20 dk. bekleyen 9 luk ok. hafif boğuk bi renk çıkardı
2-35 dk. bekleyen 9 luk ok. daha net bi renkti
3-20 dk. bekleyen 6 lık ok. ile 9 luk arasında çok bir fark yoktu bana göre
4-35 dk. bekleyen 6 lık ok. ise hepsinden koyu oldu ve mattı.​

boyalar içine kattığım küllü cila ve mavi renk boyayı koyulttu kızlar 8.1 koyu küllü oldu bildiğin kumral renk ...bu karışımları yaparken buna da dikkat etmek lazım
offf resim yine hata verdi :47::47::47::47::47::47::47:

boyalar içine kattığım küllü cila ve mavi renk boyayı koyulttu kızlar 8.1 koyu küllü oldu bildiğin kumral renk ...bu karışımları yaparken buna da dikkat etmek lazım
offf resim yine hata verdi :47::47::47::47::47::47::47:

bende marjinel 8.1 ısmarladım ve akos gri:2: o yüzden cok merak ettim canım son durumu .

Albümede defalarca denedim olmuyor olmuyor. Koyu kumral ve kumral olan kızlarımın saçına tutupta resimledim çok çok başarılı kumral kuzımın uçlarındaki renkle birebir aynı olmuş renkkk yuppiiiii....:) ama açık ve çok açık kumral isteyenler denemeyin koyultuyor

Albümede defalarca denedim olmuyor olmuyor. Koyu kumral ve kumral olan kızlarımın saçına tutupta resimledim çok çok başarılı kumral kuzımın uçlarındaki renkle birebir aynı olmuş renkkk yuppiiiii....:) ama açık ve çok açık kumral isteyenler denemeyin koyultuyor

Canım meraktan catlıcam :5::5::5: önceki sacın ne renkti senin ? su an nasıl oldu ornek bir fot atsan

$261d3a2d245d12d8a6eaa6607afccacc.jpg

ben böyle ıstiyorum ıcınde kızıllık değil grii yansımaları olan kumral

Eki Görüntüle 1119863

ben böyle ıstiyorum ıcınde kızıllık değil grii yansımaları olan kumral

benim yaptığım gibi denemelr yap canım benim elde ettiklrim bunun kadar grimsi ve soğuk değil...ayy aklıma bişeyler geliyor ama kese kese tutamları saçomı kuşa çevirecem :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:ay dayanamıyacam yaaaa gri rengi çoğaltsak nasıl olur aceppp durunca renk açılıyor ya 35 dk. değilde 45 dk. falan beklese....

benim yaptığım gibi denemelr yap canım benim elde ettiklrim bunun kadar grimsi ve soğuk değil...ayy aklıma bişeyler geliyor ama kese kese tutamları saçomı kuşa çevirecem :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:ay dayanamıyacam yaaaa gri rengi çoğaltsak nasıl olur aceppp durunca renk açılıyor ya 35 dk. değilde 45 dk. falan beklese....

mavı boyayı mercimek tanesi kadar ,gumus boyayı ise yarım tup koymayı düşünüyorum cnm .

ısmarladığım boyalar gelse de ben de bir an once denemelere başlasam :16:

bak mesela bu kızın yoğun kullu kumral olmuş:nazar:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=525888

mavı boyayı mercimek tanesi kadar ,gumus boyayı ise yarım tup koymayı düşünüyorum cnm .

ısmarladığım boyalar gelse de ben de bir an once denemelere başlasam :16:

bak mesela bu kızın yoğun kullu kumral olmuş:nazar:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=525888

hımm evet mavi az olabilir ama mercimekte çok az olmasın biri tüm diğeri yarım ne bilim tepkimeye girer mi kien iyisi sen de deneme yap deneye deneye bulcaz hoş bi küllü tarifi işallah....şu yorumları bi kuaför okusa ne düşünür acep:52::52::52::52:

Back
X