Saç Rengi ve Saç Boyama Majiblond 901S yardımmm (Resimli)

twwety

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
203
72
298
Balıkesir
Merhabalar saçlarımı 1 kutu Koleston perfect 8.3, yarım kutu da 7.3 ile boyuyordum. Küllülere dönmek istedim, bugün bir cesaret Loreal majiblond 901S ile boyadım. 1.5 boya, 3 oksidan (30'luk) ile.
Saçımın rengini açtı biraz, ama hala turunculuk var, bir de diplerim çok açık kaldı saçıma göre nasıl eşitleyebilirim? bilen varsa yardım nolur

Saçımı boyamadan önce böyleydi

$2013-07-11_18-56-39_86.jpg
$2013-07-11_18-56-48_823.jpg

Boyadıktan sonraki hali

$2013-07-15_18-32-35_896.jpg
$2013-07-15_18-32-45_200.jpg

Ulaşmak istediğim renk te bu

Eki Görüntüle 756112

bu renge ulaşmamı sağlayacak kim olursa binlerce dua alacak :) Senelerdir istediğim renk, kuaförler beceremedi

Son düzenleme:
Ben de majiblond kullanmıştım aynı numara saçımı kahveden sarıya çevirmek için. önce loreal efassorla rengini açtım üstüne de boya attım benimki de turuncumsu oldu. (bu arada ben seninkinde turunculuk göremedim tatlım ışıktan mı acaba) sonra bir sarı boya daha aldım kırmızı ama hatırlamıyorum adını d ile başlıyor olabilir. Daha çok açtı rengini ama birazcık turunculuk kaldı. Ben kurtulmak için bir de garnier nin yoğun renk açıcı boyalarından deneyeceğim 4 tona kadar açıyormuş. Paket üzerinde turuncu karşıtı yazıyor. Bir de senin saçların da öyle mi bilmiyorum ama ben hangi renk boyarsam boyayaım kahve kumral vs saç rengim hep çok daha koyu tutar yıkadıkça açılır ama bi taraftan da solduğu için tam paket üzerindeki renk olmaz genelde. Seninki de öyleyse boyamak istediğinden bir-iki ton daha açık renk atabilirsin.

Saç biraz yıpranıyor ama bakımını yaparsan çok sorun olmaz. Ben keratin spreyi ve argan yağı spreyi aldım geçenlerde bir de serum önerdiler düzleştirici ve maşa da kullanmama rağmen saçlarımın durumu iyi diyebilirim. Neyse çok uzattım kolay gelsin sana canım :)

aynen canım benim saçımda kalın telli, yıkadım tekrar çektim foto fena olmadı sanki, ama yeşerme de var turuncu da ortaya karışık bişi oldu :) Ben bc nin acil kurtarma şampuan,maske ve kırık uç kremini bir de Kerastase elixir yağ kullanıyorum, bir de HC yağ ile haftada bir bakım yapıyorum, bunlar çok iyi geldi saçıma, ha bir de banyodan sonra selective mavi su sıkıyorum, saç yumuşacık oluyor
Ben açmadım saçın rengini, 8.3 ile boyamıştım en son onun üstüne sürdüm, yıkadıktan sonraki hali

$2013-07-15_19-47-42_515.jpg

Son düzenleme:
e güzel olmuş tatlım. Üstleri daha sarı duruyor ortalarına doğru hafif bi turunculuk kalmış gibi ama göze batmıyor benimki de öyle:) Ben dün garnier nin bahsettiğim boyalarından aldım gümüş sarısı olanını inşallah olur bu haftasonu boyarım (daha 2 gün oluyor boyayalı) Çok yıpranmasından korkuyorum ama inşallh olmaz şimdilik iyi saçımın durumu. Bu arada dün yeni bi şampuan alacaktım ama karar veremedim gliss in çok işlem görmüş saçlara özel diye çıkardığı bi seri var içinde yağlar varmış bir de yıpranmış saçlara özel diye bi serisi var onda da 3 kat daha fazla keratin diyo ne yapsam şaşırdım yoksa şu sülfatsız şampuanlardan mı alsam iyice karıştım :d

Bizimki gibi çok işlem görmüş saçlara sülfatsız bir işe yaramıyor, denemiştim. Eğer alabiliyorsan BC'nin acil kurtarma serisi süper, ama Gliss'in siyah kutuda olan keratin içeren maske ve şampuanı da güzel, bir de HC bakım yağı muhteşem

BC ye baktım şimdi biraz pahalı geldi ben gliss i bir deneyeyim canım sağ ol :)

Back