mainbo Meme Büyütme Estetiği

mainbo

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mart 2007
132
3
28 ağustos sabahı 9:30 da girdim ameliyata kas altı 300 cc high profil kondu damla şeklinde..uyandığımda bütün vücudum tiriyormuş üşüyordum ve susamıştım .beni uyutun diye bağırıyormuşum .kalçadan iğne ve seruma ağrı kesici koydular ama tüm gün ağrı ve acı berbattı.gece de uyuyamadım ancak ertesi gün kalktım ayağa ama yinede berbattı.3.gün düzelmeye başladım yürümeyede ve eve 3.günün akşamı döndüm.ben bunun bu kadar zor olacağını asla tahmin etmedim burda yazılanları okuyunca ertesi gün rahatlıyacağım sanmıştım:KK43: neyse bugün 4. günüm kendi başıma yatıp kalkabiliyorum ve tuvalete gidip yemek yemeye başladım.4 gün sonra bandajlar çıkacak.ama fazla kapal değil porcu südyeni var üstümde dr 1 hafta sonra şişlikler inmeye başlar dedi.ama 300 cc de çok büyük değil bu acı 300cc den küçük protez için çekilmezmiş...

cok gecmıs olsun.baya sıkıntılı olmuş ılk gunlerın bırazcık korktum acıkcası..
ama en nıhayetınde oldu ve bıttıı bu dertten de kurtulmus oldun.amelıyat oncesı olcun neydı ve hangı doktora yaptırdın?

Çok geçmiş olsun. Bende bu ameliyatın bu kadar ağrısız olduğuna zaten inanmıyordum senin gibi gerçeği yazan çok az sayıda insan var. Ama neyse atlattın sayılır artık tekrar geçmiş olsun güle güle kullan :)))))))))))

Bu arada doktorun kimdi?

çok geçmiş olsun, neyseki bitmiş gitmiş.Benim nerdeyse hiç ağrım olmadı sadece yatıp kalkarken sızlama yanma olmuştu bikaç gün.bende 21 ağustosta ameliyat oldum 11 de ameliyata girdim 11:45 te odamdaydım 16:30 da hastaneden çıktım.2-3 gün yatıp kalkarken yanma oldu o yüzden pek yatmadım kalkması zor olmasın die:) sonrasında çok rahattım.cumartesiydi ameliyatım, pazartesi işe gidecektim kıyafet uyduramadığım için gidemedim ertesi gün bişeyler alıp gittim.28 inde bandajlarım alındı şimdi sporcu sütyenimle çok mutluyum.o da bu hafta sonu çıkacak ve daha rahat edicem inşallah.darısı yaptırmak isteyenlere.bu arada acılar yapılan teknikle ve doktorla alakalı, kendinize eziyet etmeyin bence. iyice araştırıp öyle yaptırın. bu arada 300 cc hakkında bende aynı fikirdeyim 300 cc altı düşünmeyin derim tabi hiç meme dokunuz yoksa.

çok geçmiş olsun, neyseki bitmiş gitmiş.Benim nerdeyse hiç ağrım olmadı sadece yatıp kalkarken sızlama yanma olmuştu bikaç gün.bende 21 ağustosta ameliyat oldum 11 de ameliyata girdim 11:45 te odamdaydım 16:30 da hastaneden çıktım.2-3 gün yatıp kalkarken yanma oldu o yüzden pek yatmadım kalkması zor olmasın die:) sonrasında çok rahattım.cumartesiydi ameliyatım, pazartesi işe gidecektim kıyafet uyduramadığım için gidemedim ertesi gün bişeyler alıp gittim.28 inde bandajlarım alındı şimdi sporcu sütyenimle çok mutluyum.o da bu hafta sonu çıkacak ve daha rahat edicem inşallah.darısı yaptırmak isteyenlere.bu arada acılar yapılan teknikle ve doktorla alakalı, kendinize eziyet etmeyin bence. iyice araştırıp öyle yaptırın. bu arada 300 cc hakkında bende aynı fikirdeyim 300 cc altı düşünmeyin derim tabi hiç meme dokunuz yoksa.

Çok geçmiş olsun :))) ameliyatını rahat geçirenlere çok seviniyorum inşallah benimkide öyle olur.

Doktorun kimdi hangi hastanede kaç cc hangi şekil kondu

doktorum tuğrul turandı. benim hiç meme dokum olmadığı için kesin kas altı olur die düşünüyordum ve çok fazla korkuyordum.Bide kansız olduğum için genel anesteziden de korkuyordum. tuğrul bey beni daha muayene etmeden kas üstü olacağını söyledi vücut yapıma bakarak. ağrısız olacak, doğal duracak, lokal anestezi olacak dedi. ne söylediyse o oldu. yatıp kalkarken 2 gün çok acıdı o kadar. 300 cc, yuvarlak, high profil, kas üstü, meme altı kesisiyle, lokal anestezi yöntemiyle konuldu silikon. önceden 30 cc meme dokum olmasına, kas üstü olmasına ve henüz 1,5 hafta olmasına rağmen gayet doğal duruyolar.bedenim yani göğüs altı ölçüm 70 cm benim. cup olarakta b cup oldum. göğüs ölçüm tam 90 oldu çok mutlu oldum. tabi şu sporcu sütyeni çıksa daha iyi olacak. sıkıyor biraz. bide meme uçlarım çok hassaslaştı acıyolar kıyafet değdikçe.

cok geçmiş olsun themis...bende yarın doktorumla gorusmeye gidicem bakalım neler soyleyecek cok merak edıyorum.inşallah senin gibi kas üstü olurum,aynı gun hastneden cıkmak bence super birşey.
en az 300 cc dedıgın ıcın bıraz kafam karıstı ben 250 cc cıvarı dusunuyorum cok abartılı bırsey olmaması ıcın.dısardan kıyafetlıyken anlayanlar oldu mu pekı??

kas altı ameliyatlarda ağrı hep oluyormuş.kasüstü ve dual planda ağrı daha az oluyormuş.ama doğallık açısından ve ameliyat sonrasısorun çıkmaması açısından kas altı daha iyiymiş.bu nedenle kas altı oldum ben yoksa mazoşistliğimden değil :))nitekim 2 gün sağlam acı var ama neticede bunu yıllar boyu kullanacaktım.araştırmaya gelince 6 aydırhem kullanılacak yöntemler hemde doktorları araştırdık.şimdilik durum bu :)

sevgili maya, benim hiç meme dokum yoktu hep o kapkalın süngerli sütyenleri kullanıyordum.şu an sporcu sütyeniyle eskiden dolgulu sütyenle yakaladığım görüntüdeyim. tabi şu halimle dolgulu taksam daha büyük olur. eğer hiç meme dokun yoksa ve çok minyon değilsen 300 cc en normali. zaten b cup anca oldum sporcu sütyeniyle. b cup altı olacaksada hiç yaptırma pişman olursun. şu ana kadar kimse anlamadı benimkini. zaten doktorumda dedi anadan doğma olsa anca böyle olurdu diye. bu arada sevgili mainbo kasüstünün ilerde sorun çıkma olasılığı ve doğal durmama durumundan bahsetmiş. zaten bu yüzden araştırın dedim kas üstü yöntemle yapan kişi işini biliyosa hiç sorun çıkmıyo kapsül vs. ve doğal duruyo. ama biçok doktor kas üstü yöntemle doğal görüntüyü sağlayamadığı için kolayına kaçıp kas altı yapıyor. tuğrul bey sağlam kası kesmenin doğru olmadığı görüşünde, hiç kansız, drensiz, ağrısız ve doğal görünüm sağlamak varken neden eziyet edeyim hastama diyor.kapsül olmaması içinde bi yöntemi var. 15 yıldır yapıyo bu işi hiç bir hastasında kapsül olmamış şimdiye kadar. kas üstünün doğal durması da aslında vücut yapısıyla alakalı boy ve omuz genişliği vs. Çok minyon falansa zaten tuğrul beyde kas altı yapıyor.Ayrıca kas altının bir dezavantajıda doktorlar silikonu yerleştirmek için kası esas aldığından ve kasta çok yukarıda kaldığından meme ucu ayrı yerde silikon ayrı yerde duruyor bu ilerleyen zamanlarda ortaya çıkıyor.ben gördüm böyle bir iki resim çok kötüydü.silikonun tam meme ucuna göre ortalanması gerkiyor ama bu kas altında yapılamıyor. neyse ben tuğrul beyden dinlediklerimi gördüklerimi ve yaşadıklarımı anlatıyorum sadece her doktorun kendine göre bir bildiği vardır elbet.
Mayacım herşeyi konuş doktorunla ne istediğini anlat ben doktorumla aynı fikirdeymişim tam istediğim oldu. tuğrul bey 7 boy silikonu ameliyatta deniyor hangisi doğal ve güzel olursa onu koyuyor. ilk planda doğal durması. plajda yürüken kaşıdan görenlerin "aa silikonlar geliyor dememesi". ikinci planda ise büyüklük.bence sende böyle söyle doktoruna. doğal duracak en büyük boy olsun.yaptırdığına deysin. 300 cc büyük gibi geliyor ama öyle büyük durmuyor. pamela gibi değilim yani gayet normal bi boy.

cok geçmiş olsun themis...bende yarın doktorumla gorusmeye gidicem bakalım neler soyleyecek cok merak edıyorum.inşallah senin gibi kas üstü olurum,aynı gun hastneden cıkmak bence super birşey.
en az 300 cc dedıgın ıcın bıraz kafam karıstı ben 250 cc cıvarı dusunuyorum cok abartılı bırsey olmaması ıcın.dısardan kıyafetlıyken anlayanlar oldu mu pekı??
mayacım önceki sayfalara bakarsan aynen senin konuşmalarını ben de yapmıştım.sonra dr a ilk gittiğimde ölçümlerden sonra 320 dedi. bi şok yaşadım yani.:umursamaz:
ben şikayet etmiycem sonra küçük diye dedim çok ısrar ettim. hiç olmazsa 300 olsun doğal dursun dedim. sonuçta o işini yaptı ve 320cc taktı. şöyle söyleyeyim şu an 350 nasıl olurdu ki acaba diyorum. öyle gözüm doymadığından falan değil ama. ki ben küçük olsun diyordum.320 normal bir boyut oldu bana. 350 olsa dolgun olurdu. ama şuna çok dikkatini çekeyim omuz genişliği ve g.kafesi genişliği çok önemli. bir de ne kadar göğüs dokun olduğu

dun doktorumlar görüştüm..
göğüs kafasim dar bedenim zayıf,göğüs dokum az olunca en uygun protezin 200 250cc olması gerektıgıne karar verdık.bana sordugu ılk soru ne bekledıgımdı,verdiğim cevap ıse abartılı bırsey ıstemedıgımdi.ölçümler yapıldı ve buna karar verdik...
inşallah sonradan keşke demem

kızlar öncelikle bu kararı almam da çok etkisi olan size çok tşkkür ediyorum.yarın sabah 10 da göğüs büyütme ameliyatı olucam.300 yada 350 cc olck kas altı ve koltuk altındn olck.korkmuyorum desem yalan olur ama kendimi avutucak bi çok nedenim de var tabi..umarım pişmanlığım avuntularımın önüne gecmez.tecrüblerimi sizinle paylaşıcam mutlaka..lütfen dua edin benim için kızlar :S

meslegim hemşire değil ayrıca neden öyle yazıyo anlamadım beceremedim sanırım :)

mrb maya bende zayıfım göğüsüm bildiğin tahta kasimde dar ama dr um bana 300 yada 350 cc dedi.acaba seninkimi küçük benimkimi büyük :S

dun doktorumlar görüştüm..
göğüs kafasim dar bedenim zayıf,göğüs dokum az olunca en uygun protezin 200 250cc olması gerektıgıne karar verdık.bana sordugu ılk soru ne bekledıgımdı,verdiğim cevap ıse abartılı bırsey ıstemedıgımdi.ölçümler yapıldı ve buna karar verdik...
inşallah sonradan keşke demem

mayacım gogus kasın dar ve protezını buyuk secersen olması gerekenden yana gıdemeyecegı ıcın asagı dogru bı uzunluk olabılır yada kasların dar protezın genıs olursa kasların sıkıstırmasıyla seklı tam oturmayabılır...sen yınede bır daha gorustugunde konusursun ve tam ne ıstedıgını belırtırsen sonra keske demessın..ben laktu ve ozge keske demıyozz..ınsallah sende hayalındekı goguslere kavusur ve keske demessın..

Çok geçmiş olsun. Bende bu ameliyatın bu kadar ağrısız olduğuna zaten inanmıyordum senin gibi gerçeği yazan çok az sayıda insan var. Ama neyse atlattın sayılır artık tekrar geçmiş olsun güle güle kullan :)))))))))))

Bu arada doktorun kimdi?

Ameliyat olup gerçekten acı çeken bir insan neden hiç acı çekmedim dermi? böyle saçma şey olurmu?gerçekten ağrısız geçmiştir ve ağrım olmadı der,yalan borcu mu var bu forumu okuyanlara?Ağrı ameliyatın nereden hangi yöntemle yapıldığı, yapan doktor,hastanın ağrı eşiği v.s çeşitli sebeplerle ilgili.Senin gibi gerçeği yazan çok az sayıda insan var yazmışsın ya ne güldüm.Ben de ameliyatı ağrısız geçirenlerdenim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ameliyat olalı 8 gün oldu allaha çok şükür beklediğim gibi zor günler geçirmedim kas altı olmasına rağmen:) ama 2 gündür sol göğsümde bi ağrı var özellikle yataktan kalkarken kesiyolar sanki neden böyle oldu bilmiyorum inşlh hemen geçer :KK43: sağ göğsüm çok şükür iyi :):nazar:

X