• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mail kutuma girerken açılan dil farklı yardım :(

Ankara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
640
2
96
Ankara
mrb msnimi açtığım zmn mail ktuma girmek için tıklıyorum önceen direk açılıyordu şimdi bi ekran çıkıyor entrar yazıo adresi ve şifreyi yazmam gerekio her sferinde dil portekizce sanırım ama emin değilim bunu nasıl düzelticem nolur yardım edin

msn live messenger'in son sürümlerinden birisni kullanıyorsunuz sanırım, eski sürümlerini deneyiniz, örnegin 8.5 gibi.

Onu düzeltemiyorsun canım maalesef.
Kullandığın sürümü değiştirmen, daha düşük bir sürüme geçmen lazım.

Fakat ki bunun için de senin kullandığın yeni sürümü silmen gerek ve bu çok zor çünkü yüklü programların arasında görünmüyor. Farklı bir yöntemle siliniyor.

Ben yapmıştım ama şu anda hatırlayamıyorum, akşam kendi bilgisayarımdan bakıp sana tarif ederim ama istersen.

Bir de eğer neti kotalı kullanıyorsanız dikkatli olun, windows live'ın bu son sürümü ciddi kota yiyor.

Ben sana tarif edecektim di mi aklımda kaldığınca :)

Şimdi anımsağım kadarıyla anlatıyorum.
Denetim masasında Program Ekle ve Kaldıra geliyorsun.
Orada Windows Live diye göremeyeceksin büyük ihtimalle yalnız orada Windows eklentileri diye ya da ona benzer bir şey görünüyor.
Onu tıkladığın zaman sana neleri silebileceğini gösteren ayrı bir ekran açılcak, oradan messengerla ilgili ne var ne yok işaretleyip silmen lazım.
Ancak bu şekilde eski versiyonlardan birini geri yükleyebilirsin.

Ben de aynı hatayı yaptım sonra denetim masasından arkadaşın dediği gibi Windows live messenger ile ilgili tüm eklentileri silip bir düşük sürümünü tekrar yükledim.Bunun başka bir yolu yok..

Back