Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Mahvolmuş saçlarım için kestirmekten başka ne yapabilirim ? :( Doğal formül önerisi ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

DenizlininDeniziCB

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
80
0
16
İstanbul
Saçlarımda sarımsı bir boya vardı,bir yıl önceden kalma.Yarısı akmıştı ve ben de kafayı taktığım için maviye boyamaya karar verdim.Önce saçını aç dediler,tuttum boyalı yerlere %9'luk oksidan sürdüm - ki açıcı olarak bunu verdiler bana kozmetikte - Sonra da mavi boyayı bir %9'luk oksidanla daha karıştırıp aynı yerlere uyguladım.Sonuç çok iyi de değil çok kötü de ... Ama saçlarım zaten iyi değildi,şimdi iyice mahvoldu ve yıprandı.Hem kırıklar arttı,hem hala dökülüyor hem de kepek var fazla olmasa da.Bu boyalı saçlar için doğal bir bakım yolu önerebilecek olan var mı ? Biraz kendine gelsin istiyorum artık saçlarım

Bir de boya akınca,açtığım kısımlar saçımın kendi rengine mi döner yoksa açtığım renge mi acaba bilen var mı ?

açmak demek sacın dogal rengını gerı dönüşsuz bozmak demek acıcı akmaz saçtan yanı açıcı yakıyo gıbı bi şey saçı öle düşün güzel koyu bı renge boyayıp yaglarla bakım yapmalısın yada azar azar aldır uçlardan bı anda kestırmek ıstemıyosan......

Açıcı diye bilip uyguladığım şey oksidan,o konuda yanlış biliyormuşum galiba ... Boyadan tamamen kurtulduktan sonra kendi saç rengime döner herhalde bu durumda ? ...

Tekrar boyamak istemiyorum bir süre ama yağları deneyeceğim :)

hindistan cevizi,jojoba, bebe yağı shea yağı mutlaka en az birini hergün saçlarının yıpranmış kötü kısımlarına sür..

ne yaptın cnm merak ettim =?

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

ben saçlarımdaki sorunu my life garden sarımsak defne ısırgan özlü üçkür bir arada şampuanla çözdüm sadece eczanelerde satlıyo saçlarımın dökülmesi
durdu saçlarım güçlendi ve daha hızlı uzadı çok memnunum ayrıca iade garantili başka birşey kullanmuyorum çok memnunum herkeze tavsiye ederim.

bende aynı durumdayım canım. zeytinyağı deniyorum şimdi. en doğalı.. fayda ederse yazarım sana

değerli arkadaşlar..saç bakımı konusunda bir kaç senedir sorunlar yaşıyorum.her seferinde google da yanmış saç bakımı yazıp çıkan sonuçları uzun uzun okuyorum.kadınlar kulubunude bu vesileyle keşfettim ve yorumları hep okudum.sonunda kendimde artık üye olup deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.. saçlarımla çok oynuyorum..bir kaç kere açma işlemi gördü. ve beyazlarım olduğu için de devamlı boyuyorum.kıvırcık saçlarımın yapısı iyice bozuldu.lastik gibi uzayan yanmış saçlarım oldu.
öncelikle şunu söylemeliyim ki biz akıllanmıyoruz..iş işten geçmeden lütfen herkes gerekli önlemleri alsın.ben ne mi yapıyorum?
saçlarımı mecburen boyamaya devam ediyorum.ama düzleştirici maşa ve fönü tamamen bıraktım diyebilirim.saçlarımı düzenli bir şekilde topluyorum.
aşağıda yazacağım saç bakım yağını sizlerle paylaşmak istiyorum.

aktardan alacağınız yağları birbirbiriyle karıştırıyoruz.hazır karışımlardan almayın.onları da denedim.
çörekotu-çamterebentin-argan yağı-zeytin yağı-susam yağı-badem yağı
bunlar olmazsa olmaz yağlar.bunların yanına
yılan yağı-sarımsak yağı-menekşe yağı bunlarıda ekleyebilrisiniz.

bunların içine eczaneden bemix bepanthen-evigen ampül alıp 3*4 adet kırıyoruz.bunu saçınıza haftada en az 2 kere sürüp bekleyin 2 saat falan.

saç diplerine yedirin iyice..uçlara doğru sürün.

bunu yapmak tek başına yeterli değil unutmayın.saçlarınızı ısıdan uzak tutun.mümkünse bırakın kendi kurusun banyodan sonra.
ben çok faydasını gördüm bayanlar.saçlarım kıvırcıklığını kazandı..dökülmesi azaldı.
faydalar kişiden kişiye değişir ama unutmayın bu işlemin hiçbir zararını görmezsiniz..

deneyimlerimi sizinle paylaşmaya devam edicem.inşallah faydalanırsınız.

Saçıma kullanmadığım yağ kalmamıştır. Hiçbiri de bi işe yaramadı. Saçlarımın doğal rengi olmasına rağmen çok cansız duruyorlar. Ve artık yağ dışında başka öneriler bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…