• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Mahvoldummm ben lütfen yardımmm (resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

emossh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
278
52
73
35
$CAM02075.webp$CAM02077.webp$CAM02076.webpyüzümm ne hale geldi :14: düğünüme son 24 hatta 23 gün kaldı cuöartesi günü ağda yaptırdım yüzüme ve mahvoldu ben ne yapıcam lütfen yardım edin bana :14::14::14::14::14:

Geçer o zamana kadar çok yağlı krem sürme tonikle temizle yeter akşamları. Benimde olur bazen isilik gibi ağdadan sonra. Gönlünü ferah tut :34:

Geçer o zamana kadar çok yağlı krem sürme tonikle temizle yeter akşamları. Benimde olur bazen isilik gibi ağdadan sonra. Gönlünü ferah tut :34:

umarımm geçerrrrr düğünüme az kaldı makyaj dahi yapamıyorum gören neye bukadar stres yapıyorsun diyo daha çokkk üzülüyorummmm :14:

Eki Görüntüle 1102522 Eki Görüntüle 1102526 Eki Görüntüle 1102524 yüzümm ne hale geldi :14: düğünüme son 24 hatta 23 gün kaldı cuöartesi günü ağda yaptırdım yüzüme ve mahvoldu ben ne yapıcam lütfen yardım edin bana :14::14::14::14::14:

korkma canım benım yaa gecer..agdadan sonra cildin tepki vermıs.bunlar mınık sivilceler.kistik olsaydı ozaman kotuydu.oyuzden yuzune kesınlıkle yaglı seler surme.ıyı bir cildiyiceye git.düğün varsa riske atma.ayrıca düğünde hertürlü kapanır fondotenle

umarımm geçerrrrr düğünüme az kaldı makyaj dahi yapamıyorum gören neye bukadar stres yapıyorsun diyo daha çokkk üzülüyorummmm :14:

doğal maskeler varya suna dumankaya dan falan araştır bence uygula..ama bişey yapmazsan da geçer bence ağda öyle yapıyor ne yazıkki :31:

korkma canım benım yaa gecer..agdadan sonra cildin tepki vermıs.bunlar mınık sivilceler.kistik olsaydı ozaman kotuydu.oyuzden yuzune kesınlıkle yaglı seler surme.ıyı bir cildiyiceye git.düğün varsa riske atma.ayrıca düğünde hertürlü kapanır fondotenle

fondotenle de bu sefer pütür pütür bir görüntü olacak hiç hoş değil şuan yüzümde bepanten var ne yapmalıyım sizce :( :14: yıkayımmı sadece tonikle sileyimmi yüzümü ?

doğal maskeler varya suna dumankaya dan falan araştır bence uygula..ama bişey yapmazsan da geçer bence ağda öyle yapıyor ne yazıkki :31:

yüzümde kıl doluydu mecburen aldırmam gerekiyordu :( daha öncede malesef bu şekilde oldu tam 10 gün sürdü

yüzümde kıl doluydu mecburen aldırmam gerekiyordu :( daha öncede malesef bu şekilde oldu tam 10 gün sürdü

epilatörle falan alsan hiç iz bırakmıyor..
zaten yüze ağda vurmak çok sakıncalı ki :26:

Son düzenleme:
canım sıkıntı yapma en geç bir haftaya geçer bende de yapıyordu sonrakilerde hiç olmadı...yalnız düğüne kadar tekrar çıkacaklar ama sen bir daha yaptırma

fondotenle de bu sefer pütür pütür bir görüntü olacak hiç hoş değil şuan yüzümde bepanten var ne yapmalıyım sizce :( :14: yıkayımmı sadece tonikle sileyimmi yüzümü ?

bence hiç bir şey yapma düğününe çok az kalmış direk bi cildiyeciye git gör bak 1 haftaya eser kalmaz.çünkü sivilce değil belli alarjik bişey..ama kimsenin dediğini yapma doktora git vakit kaybetmeden..benim 10 yıllık sivilce savaşım var halada sürüyor o yüzden bildim sivilce değil alarjik tamamen seninki..

o ağdadan sonra benim bikini bölgesinde oluyor 2-3 gün sonra geçiyor
seninde büyük ihtimal geçer
sakın uğraşma cildinle daha kötü olmasın

Terramycin krem iyi gelebilir canım . Bende bıyık bölgemde kabarıp kaşınıor hemen onu sürüyorum antibiyotk oldğu için çok iyi ve yan etki de hiç görmedim :51:

ya canım bak benımde düğünüme cok az bir zaman kaldı ..seni çok iyi anlıyorum..oyuzden suanda lütfen o bepanteni hemen sil..hem o krem cok yaglı daha da beter yapıcaksın.ayrıca bepanten yuzde tüylenme yapar..tekrar başa donuceksın.yüzünü sakinleştirecek bir yıkama jeliyle yada sabunla yıka..
eger doktora gidebılıosan git.zamanını ayır ve 1 saatını ayır ve git..hala iyileşmesi için zamanın var..bak gecmezse son bir hafta kala doktora gitsende birşey anlamazsın.kortizon içerikli bir krem acil durumları toplamak için cok iyi.

Bence kafana göre veya etraftan duyduğun şeyleri uygulama.Başkasına iyi gelen sana iyi gelmeyebilir,herkesin cilt yapısı farklı unutma.Dermatoloğa gitmeni tavsiye ederim.

Back
X