Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçer o zamana kadar çok yağlı krem sürme tonikle temizle yeter akşamları. Benimde olur bazen isilik gibi ağdadan sonra. Gönlünü ferah tut![]()
umarımm geçerrrrr düğünüme az kaldı makyaj dahi yapamıyorum gören neye bukadar stres yapıyorsun diyo daha çokkk üzülüyorummmm![]()
stres yapma herşey çoook güzel olacak. Kurur o kendiliğinden.
Eki Görüntüle 1102522 Eki Görüntüle 1102526 Eki Görüntüle 1102524 yüzümm ne hale geldidüğünüme son 24 hatta 23 gün kaldı cuöartesi günü ağda yaptırdım yüzüme ve mahvoldu ben ne yapıcam lütfen yardım edin bana
![]()
umarımm geçerrrrr düğünüme az kaldı makyaj dahi yapamıyorum gören neye bukadar stres yapıyorsun diyo daha çokkk üzülüyorummmm![]()
korkma canım benım yaa gecer..agdadan sonra cildin tepki vermıs.bunlar mınık sivilceler.kistik olsaydı ozaman kotuydu.oyuzden yuzune kesınlıkle yaglı seler surme.ıyı bir cildiyiceye git.düğün varsa riske atma.ayrıca düğünde hertürlü kapanır fondotenle
doğal maskeler varya suna dumankaya dan falan araştır bence uygula..ama bişey yapmazsan da geçer bence ağda öyle yapıyor ne yazıkki![]()
Eki Görüntüle 1102522 Eki Görüntüle 1102526 Eki Görüntüle 1102524 yüzümm ne hale geldidüğünüme son 24 hatta 23 gün kaldı cuöartesi günü ağda yaptırdım yüzüme ve mahvoldu ben ne yapıcam lütfen yardım edin bana
![]()
yüzümde kıl doluydu mecburen aldırmam gerekiyordudaha öncede malesef bu şekilde oldu tam 10 gün sürdü
fondotenle de bu sefer pütür pütür bir görüntü olacak hiç hoş değil şuan yüzümde bepanten var ne yapmalıyım sizce![]()
yıkayımmı sadece tonikle sileyimmi yüzümü ?
fondotenle de bu sefer pütür pütür bir görüntü olacak hiç hoş değil şuan yüzümde bepanten var ne yapmalıyım sizce![]()
yıkayımmı sadece tonikle sileyimmi yüzümü ?
![]()
![]()