How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama mahvoldumm :((

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
887
7
296
ya kzlar nerdeyse ağlıcam saçlarım yıpranmıştı ama bu kadar değil ne boya yaptırdım ekstra ne fön banyodan çıktım düzlştrdım saçlarım yanık yanık mısır püskülü gibi.....
zaten saçlarım sarı, yıpranmıştı ama normal duzeyde çunku bakım yapıyorum sureklı ...
:gitme:şuan ciddi bir püskul durumunda saçlarımda çok uzn değil kestırmek ıstemıyorum artık lanet olsun sarı ya ya ıstemıyorum artık koyu olsun uğraşmıcam sarıyla ne renk boyayım kızlar bı yardım edın şu saçlarım düzelsın düğünume kel gtcem yoksa sıyah da yakar şimdı nerydese platın saçlarım :(((

bir anda olsu su mu sıcak geldı anlamadım banyodada bakım yaptım oysaaa yoksa geçicimi anlamıyorum ne olduuu senağlama

geçicidir o canım bazen benim de saçlarımın tuhaf ve yıpranık göründüğü zamanlar oluyor. regl dönemindeysen ya da yakınsan ya da az bir süre önce bittiyse saçı şakillendirmekte güçlük çekebilirsin. bir sonraki yıkamada düzelir... hemen paniğe kapılma. ve hemen saçlarını koyultma. siyah ya da kahve yapmadan önce en azından bal köpüğü, karamel gibi renkleri denemeni tavsiye ederim. ben de senin gibi saölarım çok yıprandı deyip direkt koyu kestaneye geçtim sonra pişman oldum. şimdi açamıyorum saçımın rengini. açıcı kullansam yıpranacak... yavaş yavaş koyulaştır bence...

sacınım mutlaka saıcnın uclarına badem yagı sür zeytin yagı sür eminim faydasını gföreceksin.. yılan yagıda cok iyi.. ama saana önerim.. fönc ektir pressleme bak bende yaptırdım sacımı mahfolkdu sacım yandı erkek tipi kestirdim.. fön cektirirsen profesyonel elden cekilecegi icin fazla zarar görmez..ama sarı sacanım teniçta bakım istiyo sekilsiz oluncada olmaz.. canım kuaföre danış ..

Son düzenleme:
saçlarına gliserin al sür cnm nemliyken ama yıpranık yerlerine ..mutlaka nemli olmalı ama yoksa olmaz bak nasıl pamuk gibi oluyoo bitkisel gliserin al o kısımlara göz kararı sık yedir

aktardan mı alcam glıserını .
evet adet donemım yenı bıttı galıba ondan ... nerdeyse gıdıp en koyu kahveyı alcaktım ama yınede sarıdan bıktım saçı çok yıpratıyor röfle yaptırmıcam artık ama açık renk sevıyoruz nedense şimdı ne önerırsınız şu sarıların ustune ????

benimkide platindi canım siyah yaptım şimdi de açılmıyor bence acele etme gliserin al aktardan bulursun sarıyı elde etmesi çok zor çünkü yada kuaöföre git yanıklarını aldır sadece boyunu filan ellemesinler sonrada bakımlarla toparlarsın inş düğününe kadar zemuszemus

Sakına sakın arkadaşım saç rengini değiştirme.. Bende öle bi hata yaptım gittim koyu renk yaptım şimdi saçlarımın uzamasını bekliyorum sarıya döneyim diye... Bende biranlık sinirle kuaför koltuğuna oturdum ama sonradan pişman oldum... Fönle felan düzeltirsin... Sakın koyu renk saçlarını mısır püskülü yapmıyor diye yapıyor yani saçın yapısında varsa açıkta yapsan koyuda yapsan oluyo işte...

Daha çok bakım yap ama rengini değişme...

hemen yaglarla bakıma gir yada bi koaföre danıs
1 kaç hafta bakım yaptıktan sonra koyu istersen acık kahveye boyayabilirsin

eczanede de aktarda da var cnm ama mutlaka nemliyken sürceksin ıslak gibiyken ve kendi kendine kuruyacak..

ve bitkisel olacak...

tatlım iyi bi kuafore gıdıp danış bnce benım de saclarım yanık bılıyorsun omzumdalar ama 1 seneden once duzelmezmış yada erkek gıbı kestırıp 6 7 ayda duzelmesını beklıycekmısım.
bakıma gelınce Barcelino diye 10 tane yagın kaarısımı bit yağ var şu an kafama surdum bnde.iyi geldıgını dusunuyorum bnde hep yapıcam artık duzelmesı için sende yap.Ve saclarını sakın kendın boyama benım saclarım şu an varya iğrenç bı renk karmakarışık .1 saat once geldım iyi bır kuaforden onun soledıklerını aktarıyorum sana canım. bende mahvoldum : (((

bence en iisi gliserin al bi dene bak hemen sonucu görüceksin cnm.başka bişeye hiç gerek yok kendimden biliorum

bende kahveye boyadığım saçlarıma ,röfle yaptırdım ,makarna gibi uzuyorlar fisfisfis şimdi aktardan aldığım bir sürü yağ karışımı olan bişi kullanıorum ,saçlarım ne taranıo nede eskisi gibi akıcı gözüküo çöp çöp :1shok: tatile gidicem 1 hafta deniz havuz dahada yıpranacak kafamçokkarıştı geldiğimde kendi rengine boyatmayı düşünüyordum (koyu kestane) kestirmek istemiorum zaten kısaa napıcam şimdi beenn ??? boyatmasamda röflelerin gitmesinimi beklesem acaba??? oofff,kullanıp önerebileceğiniz bi ürün varmı??

sarıdan belkı vazgeçmem ama artık paket attırmıcam saçıma çunku mahvoldu ... en azndan açık küllü kumral felan olabılır ben bu saçlarla dolaşmak ıstemıyorum :(
belımdeydı saçlarım benım şimdı omzuma zor gelıyo kuaforlerede guvenemıyorum artıkk :((

bugun glıserın alcam ama boya konusunda da yardım edın ne renk boyayım bu saçlrı diplerıde geldı bi tuhaf oldum yaa:((

ya kzlar nerdeyse ağlıcam saçlarım yıpranmıştı ama bu kadar değil ne boya yaptırdım ekstra ne fön banyodan çıktım düzlştrdım saçlarım yanık yanık mısır püskülü gibi.....
zaten saçlarım sarı, yıpranmıştı ama normal duzeyde çunku bakım yapıyorum sureklı ...
:gitme:şuan ciddi bir püskul durumunda saçlarımda çok uzn değil kestırmek ıstemıyorum artık lanet olsun sarı ya ya ıstemıyorum artık koyu olsun uğraşmıcam sarıyla ne renk boyayım kızlar bı yardım edın şu saçlarım düzelsın düğünume kel gtcem yoksa sıyah da yakar şimdı nerydese platın saçlarım :(((

bir anda olsu su mu sıcak geldı anlamadım banyodada bakım yaptım oysaaa yoksa geçicimi anlamıyorum ne olduuu senağlama

cnm nie ugrasıp,kendini paralıyosunki ... git bi kuaföre onlar halleder.
karameli tafsiye ediyorum ama illa evde kendim bir renge gecicem diosan ..
hem platinler arada röfle gibi durur,hoş olur...

çunku bı kere röflenın ustune kumral tarzında bişi yaptırmak için gittiğimde simsiyah çıkmıştım sonra bana zaten akacak onun için böyle yaptım dedi aktığındada kızılımsı olmuştu baya uğraştırdı beni... o riski alamıyorum zaten yıprandı saçlarım sarının ustune çok koyu boyanıncada yıpratıyor çok ıyı ayarlamak gerek...
aklımda 8.1 ve 8 i karıştırmak var nasıl olur sizce ??? yıpranma özellıkle ??

kızlar yaa dedim işte ben kuaföre gıdersem olacakları bılıyorum dıye dıye gıttım ve tahmın ettiğiniz gibi kuaförden esmer çıktım şuan o sarı saçlarımın yerınde küllü kumral esıyor... napcam bundan sonrasında bılmem ama bildiğim bişi var ki röfle mi bır daha aslaaaaaaaa!

dayanamayıp kuaföre gittin demek yine.valla cnm bekle aksın boya bakalım renk nasıl olacak.bide fotonu koyarsan bizde görürüz.ne renge boyadı tam olarak

osge01 bence kuaforde bi iki kere keratin bakımı yaptır. çok pahalı bişeyde değil. keratin bakımı acayip ii geliyo saça benimde yanmıştı saçlarım. evdede kendin badem yağı zeytin yağı gliserin bide sinemaki bakımı yaparsın arada. toparlar hemen saçın merak etme.

bence su anda kullu kumral a boya sacını tatıle gtmeden cunku acın renk sac telını ınceltır koyu renk kalınlastırır gunese denıze daha dayanıklı hale gelır hemde canım

zaten küllü kumral olmuş bence aksın boya saçına da bakım yap bi süre

Back