• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mahvolan saçlarımı kurtarmama yardımcı olur musunuz?

BFSOZCAN

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
4
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar,

kısaca saçlarımın mahvolma sırası şöyle:

röfleli saçlarıma sarı ve platin karışımı boya yaptım. çok açık olunca aynı akşam küllü sarıya boyadım. bu sefer de grimsi acayip bir şey oldu. 3 gün sonra garnier açık küllü sarıya boyadım. platinler belirginleşti ama grilerde çok büyük bir değişim olmadı. 1 hafta sonra yani 2 gün önce selctivve 8 açık kumral %6 lık oksidanla boyadım. platinler yeşil diğer yerler kahve gibi gene garip bir şey oldu. ve ben şimdi tekrar sarıya dönmek istiyorum.

önce şaçımdaki boyayı akıtmalı mıyım?? bu arada bunu evde yapmam gerek. kuaföre gitmek istemiyorum.

yardımcı olursanız çok sevinirim.

bi süre bekle hergün yıka saçını o yeşillikle küllülük aksın benimde öyle olmuştu mecbur bekledim 2 hafta kadar mecburen durucaksın öyle sonra altın sarıya falan boyarsan doğal güzel bi sarı elde edersin :)

maşallah canım ,saclarını mahvetmek ıcın epey yol tepmıssın :1:

tatlım saka bı yanada bence kendın boyamaktan vazgec

hatta en azından soyle 2 hafta bekle ve kuafore gıt

eger kendın boyamaya devam edersen ,bu sefer boyayacak sacında

kalmayacak elınde kalacak valla sacların

kesinlikle bi süre saçına hiçbir işlem yapma. yıka hergün aksın o yeşillikler. bu arada bakım yap saçına sonra ne yapman gerektiğine kadar verirsin

merhaba arkadaşlar,

kısaca saçlarımın mahvolma sırası şöyle:

röfleli saçlarıma sarı ve platin karışımı boya yaptım. çok açık olunca aynı akşam küllü sarıya boyadım. bu sefer de grimsi acayip bir şey oldu. 3 gün sonra garnier açık küllü sarıya boyadım. platinler belirginleşti ama grilerde çok büyük bir değişim olmadı. 1 hafta sonra yani 2 gün önce selctivve 8 açık kumral %6 lık oksidanla boyadım. platinler yeşil diğer yerler kahve gibi gene garip bir şey oldu. ve ben şimdi tekrar sarıya dönmek istiyorum.

önce şaçımdaki boyayı akıtmalı mıyım?? bu arada bunu evde yapmam gerek. kuaföre gitmek istemiyorum.

yardımcı olursanız çok sevinirim.

saçlarımı bende aynen bu şekilde mahvettimm...şimdi düzelmesi için çare arıyorum ama asla ve asla boyamayacağım,kına düşünüyorum.....biraz bırak dinlensin bence ....açık renklere boyama tekrar iyice inceltiyor saçı...

offf fena üniversitedeyken arkadaşımda senin gibi bi kaç defa üstüste boyamıştı en sonunda kafa derisi yandı cılk cılk yara oldu kabuk temizledi günlerce bence yıkayarak akıt bi süre hem kafa derin de dinlensin bi kendine gelsin...

bence cila yapmalısın tekrar tekrar boyamak yıpratmaktan baska ıse yaramaz.0 la bıten bır ton al yarısını kaba sık bır o kadar su sac kremı ve badem yagını karıstır oksıdanını koymadan ama.oylece sacına sur 20 dk bekle yıka.bence alır grılıgı

teşekkürler arkadaşlar. saçlarımı her gün beyaz sabunla yıkadım. renk aktı baya. hatta güzel bile oldu diyebilirim. aralardan açık renkler çıktı. diplerde sanki küllü kumral oldu . biraz dinlendirdikten sonra röfle setiyle röfle yapmayı düşünüyorum. saçlarımda şimdilik yıpranma olmadı. ama hangi markanın röfle setini öneriyorsnuz.

Ben sac bakimi icin barcelinoyu oneriyorum harika bir sac bakm yaği kullaniyorum saclarim hem yogunlasti hemde uzadi.

Back