Saç Rengi ve Saç Boyama Mahvolan saçlarım

AdaisyLove

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
9.262
11.891
498
Herkese merhaba.
Sacimi boyayip degisiklik yapmak istedim.
Önce kendim yaparım dedim palette 9.5 aldım ve sacimi boyadım bu arada saçimda Uçlar hariç boya yok doğal saçım
Bir tek dipler ve Uçlar açıldı ortasi kendi renginde kaldı koyu kumral.
Hemen kuaförü aradım öyle öyle oldu dedim 3 gün sonra gel duzeltelim dedi.
Gittik bal köpüğü istediğimi söyledim açıcı kullanmadan yapıp yapmayacağini sordum yaparım deyip sürdü boyayi yine dipler açıldı Uçlar açıldı ortasi aynı.
Ve iğrenç bişey çıktı ortaya çiğ bir turuncu oldu.
Dipler çok açık kalan yerler koyu.
Degisiklikten de vazgeçtim eski rengine dönmek istiyorum kaç numara kullanmaliyim ve ne zaman boya yapabilirim saç derim yanıyor çok fena.
Bu renkle de dışarı çıkmaya utanıyorum

Eklentiler

• 20160517_123647.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 76
Kullu kumral turunculugu alir ama bu konuda bizzat yasadigim bir tecrubem yok. Koyulastirmak istemiyorsaniz iyi bir kuafore gidin acici kullansin sonra kullu acik bir renge boyasin . Acici kullanmadan boyandigi icin saciniz boyle olmus .biliyorum aciciyla sac yipraniyor ama iste baska turlude istedigimiz gibi olmuyor saclar :)

Kullu kumral a boyarsam nasıl bir renk olur ki.
Açıcı kullanmayı göze alamam uçlarda açıcı var zaten ve cok fazla yıpranmış tün sacimi o riske Atamam:) kuaforlerden de bayagi bir sogudum.
Hıc bir zaman ietedigim rengi elde etmedim kesim için de aynısı geçerli

Inanin nasil bir renk cikar bilmiyorum cunku bizzat yasamadigim birseyi size tavsiye edemem. Tek bildigim kullu renkler sactaki turunculugu aliyor kumralda koyu bir renk oldugu icin saclarinizdaki farkli renklerin kapanmasina yardimci olur. Insallah bu konuda bilgili biri size yardim eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…