• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama mahvolan saçlarım (resimli)

Nilesmec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
123
8
98
43
öncelikle herkese selamlar 4.5 ay önce doğum yaptım ve 2 senedir saçlarımı boyamıyordum saçlarımın uçlarında biraz kalmş akmış çikolata kahve vardı.neyse gittim syoss çikolata kahve alıp boyadım fakat çok koyu gedi gözüme akıtmaya çalıştım biraz pek farketmedi 1 ay kadar geçtikten sonra alışverite görevli bayana karamel istiyorum saçlarımı dedim bana loreal köpük boya 800 doğal sarı ile yapabilirsin dedi bende hemen aldım fakat boyarken bir hata yaptım diplerden başladım bunun hata olduğunuda sitede okudum anlayacağınız gibi dipler çok açıldı uçlar koyu kaldı şimdi diplerimi nasıl koyulaştırabilirim $20121119_140651-1.jpg

öncelikle herkese selamlar 4.5 ay önce doğum yaptım ve 2 senedir saçlarımı boyamıyordum saçlarımın uçlarında biraz kalmş akmış çikolata kahve vardı.neyse gittim syoss çikolata kahve alıp boyadım fakat çok koyu gedi gözüme akıtmaya çalıştım biraz pek farketmedi 1 ay kadar geçtikten sonra alışverite görevli bayana karamel istiyorum saçlarımı dedim bana loreal köpük boya 800 doğal sarı ile yapabilirsin dedi bende hemen aldım fakat boyarken bir hata yaptım diplerden başladım bunun hata olduğunuda sitede okudum anlayacağınız gibi dipler çok açıldı uçlar koyu kaldı şimdi diplerimi nasıl koyulaştırabilirim Eki Görüntüle 558770

diplerini koyulaştırma yamalı gibi olur saçın geçen sene bir arkadaşım sarı saçına koyu kumralla dip yapmıştı ama inan hiç güzel olmamıştı zaten saçında iki renk hatta 3 renk var sen bunun yerine saçını tekrardan koyu bir renge boyayıp saçını eşitlemelisin yapacağın en doğru şey bu bak eğer karamelimsi saç istiyorsan 6.4 ve 6.3 nolu iki rengi karıştırmanı tavsiyeederim 7ve 8 tonlarını sana önermem çünkü saçın tek renk olmayacaktır küllü yansıma saçında yeşillenme yapacaktır şunlardan uzak dur 6.1,7.1,8.1 birde şunlardan 6.35,5.35 bunlar senin saçında yeşillenme ve fazladan bir kızıllık yaratır karamel rengine bunlarla ulaşamazsın söylediğim renklerin ikisini eşit oranda oksidan olarak %6(20)lik oksidan kullanarak karıştır sonra bana teşekkür edeceksin kendimde böyle yapıyorum ve çok memnunum saçımdan benden söylemesi:3:

inan çok teşekkür ederim peki birşey daha sorabilirmiyim bazı konularda var mesela dipleri boya önce şukadar bekle falan diye bende önce dipleri boyamalıyım sanırım değilmi

Son düzenleme:
inan çok teşekkür ederim peki birşey daha sorabilirmiyim bazı konularda var mesela dipleri boya önce şukadar bekle falan diye bende önce dipleri boyamalıyım sanırım değilmi

diplerden başlayabilirsin %9(30) vol oksidan kullanımıyla yaptığımız sarı boyama işlemlerinde dipleri en son boyuyoruzki açık olmasın %6 volumde böyle sorunlar olmuyor canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

diplerini koyulaştırma yamalı gibi olur saçın geçen sene bir arkadaşım sarı saçına koyu kumralla dip yapmıştı ama inan hiç güzel olmamıştı zaten saçında iki renk hatta 3 renk var sen bunun yerine saçını tekrardan koyu bir renge boyayıp saçını eşitlemelisin yapacağın en doğru şey bu bak eğer karamelimsi saç istiyorsan 6.4 ve 6.3 nolu iki rengi karıştırmanı tavsiyeederim 7ve 8 tonlarını sana önermem çünkü saçın tek renk olmayacaktır küllü yansıma saçında yeşillenme yapacaktır şunlardan uzak dur 6.1,7.1,8.1 birde şunlardan 6.35,5.35 bunlar senin saçında yeşillenme ve fazladan bir kızıllık yaratır karamel rengine bunlarla ulaşamazsın söylediğim renklerin ikisini eşit oranda oksidan olarak %6(20)lik oksidan kullanarak karıştır sonra bana teşekkür edeceksin kendimde böyle yapıyorum ve çok memnunum saçımdan benden söylemesi:3:

Bu önerileri dikkate almalısınız :34:
6 ilk olarak koyu gelebilir gözünüze fakat söylenen gibi 7 ve daha açık tonlar bu saçı eşitlemez yine ton farkı kalır.

Dipler vücut ısısına bağlı olarak daha hızlı açılır,o yüzden dipler daha sonra boyanmalı ki ton farkı olmasın. (boyasız veya dipleri gelmiş boyalı saçlarda)
Boyalı ve dipleri gelmemiş saçlar diplerden aşağıya doğru boyanabilir.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim yarın hemen koleston 6.4 kızıl bakır alıcam boyamak için sabırsızlanıyorum diplerim uçlarıma göre baya açık önce diplerden başlayacağım ki iyice kapatsın.tüp boya alıp karıştırmakta istiyorum ama güvenemiyorum kendime.hatta keşke köpük boyalarda kızıl bakır bi ton bulabilsem baktım netten ama sanırım yok

kızlar eşim bana $koleston_kit_64_1.jpg almış sizce bu eşitlermi bide sanırım 50ml oksidan saçlarımda uzun dipleri daha çok açmasın bide

Back