• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama mahvettim saçlarımı

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
kızlar ben dayanamadım bugün röfle seti aldım kolestonun yaptım batırdım saçımı sonra üstüne evdeki tüm boyaları kullanarak boyadım ama yetmedi kapatmaya.
öğlen biyere gitmem lazım.sabah erkenden kipaya gidip direk koyu kahveye boyıcam bidaha da asla boyamam saçımı, tövbe ediyorum şu dakika...
kipa kaçta açılıyor bilen varmı?
inşallah uyanık olan vardır, çok kötüyüm kalbim çarpıyo

9da acılıyordur canım en erken 8.30 ama sana tavsiyem boyama aynı gün bu kadar yarın sacını yakabılırsın boyarsan bence bi topuz işini görecektir:34:

evet maalesef röfle tek başına yapılacak bir şey değil bende mahvettim bir kere öyle saçımı ve mecburen o şekilde işe gitmek zorunda kalmıştım akşam eve bile girmeden direk boyatmıştım.

ama ablama yaptığım süper oldu. Kuaför elinden çıkmış gibi olmuştu

kızlar ben zaten 1 haftadır durmadan saçımı boyuyorum saçlarım yandı omuzlarıma kadar kestim. daha kötü ne olabilir :( kel olacak değilim ya son kez boyayayım bari öle gidemem erkek arkadaşımın yanına turuncu gibi saçım

o kadar moralim bozuk ki anlatamam hiç bu kadar pişman olmamıştım. yığınla para verdim kuaföre yeşilimsi bi saç çıkardı ortaya. başka param olmadığı içn evde düzeltmek istedim yine masraf ettim yine bi işe yaramadı. şmdi eski rengime dönüyorum. saçlarımı da kaybettim

birşey daha sorayım, kendim cevapladım ama emin olmak istiyorum.
bir saça en kötü ne olur?
saç tamamen yok olmaz hiçbir zaman dimi?

ben yillardir onca islem yaptim kac kere sacimi yaktim haddi hesabi yok.. siyahtan sariya dondugum de oldu yesil sacli olup da binlerce kere boyayip renk tutturamadigim da...
bence sen koyu kahve/kestane tonlarinda bir boya al sacini boya - acik renkler kapatmaz su anki rengi. sonra bir sure haftada bir sicak yag kurlerinden yap badem yagi vs (veya yogun bakim maskeleri satiliyor sac icin onlardan). ve her ay uclarindan minik minik kestir. ben oyle oyle yola getirdim sacimi su an parlak ve saglikli cok sukur.. ben de boyamiyorum artik biktim boyatmaktan :50: kendi sacim gibisi yokmus

çok saol cnm cevap verdiğin için şuan turuncumsu koyu kahve alsam uzun süre bekletsem tam koyu kahve olurmu??

çok saol cnm cevap verdiğin için şuan turuncumsu koyu kahve alsam uzun süre bekletsem tam koyu kahve olurmu??

cnm öncelikle geçmiş olsun.benim sana önerim koleston tüp boyanın koyu ve orta kahvesini karıştırıp boya koyu kahve tek başına siyah oluyo akınca oturuyo ama orta kahveyle karıştırırsan daha yumuşak bi renk olur.koleston zaten koyu tutuyo kapatır yani merak etme...

cnm yazını geç okudum palettenin koyu kakaosunu aldım kapattım ama sonuçta kendim boyadığım için göremediğim tek tük turuncu yerler kaldı onları akşam hallaederim artık saçım boya manyağı oldu ama bu son artık gerçekten kendime zaten açık renk saçı yakıştıramadım bi türlü bnm koyu kahve saçlarım gibisi yokmuş :( erkek arkadaşım beğenmiyomuş, sarı saçları beğeniyomuş :@ onun gazına geldim zaten. saçımı kestim onun yüzünden :( siz siz olun 1-pişman olmayacağınızdan emin olmadan kuaföre o kadar para vermeyin şuan kahroluyorum biriktirdiğim paralara beş kuruşsuz geziyorum ama neye yarar... 2-evde röfle setini tek başınıza bilmiyorsanız denemeyin :D

yarın da sevgilimin ailesi ile tanışmaya gidiorum her tarafım boya içinde saçlar felaket :D ne şanslıyım :D

canım ya, tahmn edebiliyorum durumunu.. boşver erkek arkadaşın sarışın seviosa sevsn saç rengin için seni bırakcak deil ya:1: saçlarına bakım yapmayı ihmal etme:56:

cnm yazını geç okudum palettenin koyu kakaosunu aldım kapattım ama sonuçta kendim boyadığım için göremediğim tek tük turuncu yerler kaldı onları akşam hallaederim artık saçım boya manyağı oldu ama bu son artık gerçekten kendime zaten açık renk saçı yakıştıramadım bi türlü bnm koyu kahve saçlarım gibisi yokmuş :( erkek arkadaşım beğenmiyomuş, sarı saçları beğeniyomuş :@ onun gazına geldim zaten. saçımı kestim onun yüzünden :( siz siz olun 1-pişman olmayacağınızdan emin olmadan kuaföre o kadar para vermeyin şuan kahroluyorum biriktirdiğim paralara beş kuruşsuz geziyorum ama neye yarar... 2-evde röfle setini tek başınıza bilmiyorsanız denemeyin :D

cnm kapandıysa sorun yok bende bikeresinde öle bi hataya düşmüştüm birsürü para verip kumral olmak istedim sonuç kahve çıkmıştım :20::20: o yzden bende kuaförlere güvenemiyorum artık...en uygun zamanda saçlarına bakım yap badem yağı falan sür bi süre boyama kendine gelir

insanın kendi saçı gibisi yok gerçekten.ya da bi rengi senelerce kullancaksın değiştirmiyceksin

ben saçlarımı saçma bi hevesle sarı yaptım 3 gün durabildim saçım yanmadı ama yıprandı ben onla bile duramadım gittim kestirdim şimdi kahverengi daha da boyamıycam.. kendime hakim olup saçıma hiç boya sürmiycem

şimdi sağlıklı yumuşacık Allahtan gitti o yıpranık yerleri

hiç oynamamak lazım.en iyisi bu:18::18:

Röfle seti benim de sacimi mahvetmisti. Tüm saci acmak icin uygun degil. Tamamen oryalden olusuyor ve uzman eliyle uygulanmasi gerekiyor.

birşey daha sorayım, kendim cevapladım ama emin olmak istiyorum.
bir saça en kötü ne olur?
saç tamamen yok olmaz hiçbir zaman dimi?

Sac telini kastediyorsan acicidan dolayi yanip kopabilir. Ama koyu renk boyadiysan su an icin bir sey olmaz. Simdilik boyama ve bol bol bakim yaglari, sac bakim kürleri uygulayip kendine getir saclarini. Uclarindan sIk sIk kestirmeyi de ihmal etme.

O zaman niye seni secmis erkek arkadasin? :26:

destekleriniz için çok teşekkür ederim :)
dünküne göre çok daha moralim düzeldi.
hem belki şimdi kahverengi boya akıp eski rengimi alır bakın eski rengim nasıldı kendi saçımın rengi:

akarsa belki böyle olur diye ümit ediyorum :)
dediğiniz gibi bakayım yapayım her hafta.inşallah düzelir

Back