• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mahmut dinçler e ameliyat olanla arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var

sevo_79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
139
20
118
İstanbul
merhaba arkadaşlar mahmut dinçler le perşenbeye randevum var,ilk görüşeceğim doktor oldugu için
mahmut bey e ameliyat olan arkadaşların tecrübelerini paylaşmasını istiyorum lütfen bana yardımcı olun bir çok doktorla görüşme imkanım yok görüşleriniz ve önerilerinizi bekliyorum.doktorumla tlf görüştüğüm kadarıyla iyi bir izlenim bıraktı,hadi kızlar yardım edin

ya arkadaşlar hastası olmasıda önemli değil gören bilen tanıyanda mı yok ayyyyyyyyyyyy kafayı yicem:27:

canım doktorunla gorustunmu bılmıyorum ama gorustugun zaman sana guven verırse yada sorularına net cevap alırsan ve amelıyat yaptıgı hastaların fotolarına bakarak bır fıkır edınebılırsın..
benımde doktoruma amelıyat olan kımse yoktu forumda ve farklı sehırde olmam nedınıyle sorcagım kımsede yoktu ama ben egıtımı ve resmındekı kendıne guvenen tavrına bakarak gıttım amelıyat oldum ve cokta yerınde bı karar vermısım..
burada amelıyat olan bırıne rastlamaman doktorun basarısız yada tutulmuyo anlamına gelmesın..ben doktorumun ofısıne gıttıgımde yabancı turkıyelı bı cok hastası vardı..
yanı onemlı olan sana guven vermesı ve ıcıne sınmesı..

benim arkadaşım Mahmut Bey'e göğüs ameliyatını yaptırdı şu an için gayet memnun; konuda doktorun adını görünce hemen hatırladım.

merhaba arkadaşlar mahmut dinçler le perşenbeye randevum var,ilk görüşeceğim doktor oldugu için
mahmut bey e ameliyat olan arkadaşların tecrübelerini paylaşmasını istiyorum lütfen bana yardımcı olun bir çok doktorla görüşme imkanım yok görüşleriniz ve önerilerinizi bekliyorum.doktorumla tlf görüştüğüm kadarıyla iyi bir izlenim bıraktı,hadi kızlar yardım edin

Bir yıl önce kendisini arkadaş aracılığı ile tanıdım,yıllarca düşündüğüm brşeydi kendisini tanıdıktan sonra hemen karar verdim:)ameliyat öncesi ve sonrası çok iyi geçti..hiç bir sorun yaşamadım,özellikle doğal görünüme özen göstermesi benim için artı oldu..bir yıldır sorunsuz güzel bir göğüslere sahip oldum...

Merhabalar,

Mahmut bey'in ismini bende bu forumdan duymuştum. Görüştüm kendisiyle. Ben hoşnut ayrılmıştım yanından. Aklına ne gelirse sorabilirsin. Mutlaka cevaplıyor. Sizi takip de ediyor. Kas zarı altı yöntemini de kullanıyor.

Birkaç fotoğrafta göstermişti bana. kendi ameliyatlarından. oldukça başarılıydı.

Ben ameliyat olmadım ama kendisine. Çünkü ameliyatımı ertelemek zorunda kaldım. Ama tekrar olacağımda aklımdaki isimlerden biri...

Biraz geç gördüm mesajınızı ama umarım geç kalmamışımdır.

:)

Mahmut Dinçleri bende araştırmıştım hatta kendisiyle telefonda da görüştük ama çarşamba günü Zekeriya Kul'a ameliyat oldum ki formda onunda adı pek geçmiyordu..Doktor seçimi konusunda belli bi kıstas yok bence sizde güven uyandıran içinize sinen doktor doğru doktordur,kısacası biraz iç güdülerine güvenmek gerekiyor,çook şükür beni yanıltmadılar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X