• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahmud Abbas'tan Erdoğan'ı kızdıracak açıklama!

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.080
498
47
http://haberler.rotahaber.com/Mahmud-Abbastan-Erdogani-kizdiracak-Sisi-aciklamasi_502793.
Filistin lideri Abbas, Erdoğan'ın her fırsatta savunduğu Mursi’nin Filistin meselesini kendi cemaatinin çıkarı için kullandığını söyleyerek Sisi'yi övdü.
[EMAIL='editor@rotahaber.com?subject=Mahmud Abbas'tan Erdoğan'ı kızdıracak açıklama! haber hakkında&body=http://www.rotahaber.com/haberdetay.asp?Newsid='] [/EMAIL]
02.12.2014 08:37 [URL='http://haberler.rotahaber.com/Mahmud-Abbastan-Erdogani-kizdiracak-Sisi-aciklamasi_502793.html#']

Filistin lideri Abbas, Mısır'da darbeyle görevden alınan Mursi’nin Filistin meselesini kendi cemaatinin çıkarı için kullandığını, darbe lideri Sisi’nin ise konuya bir devlet adamı gibi yaklaştığını öne sürdü.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Mısır’da yayın yapan Ahbar ve Ahbar Elyevm gazetelerinin genel yayın yönetmenlerine verdiği röportajda, Mısır'ın Filistin sorununa yaklaşımını değerlendirdi. Darbe lideri Abdulfettah Sisi’yi öven Abbas, hapisteki eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’yi eleştirdi, "Ben Japoncadan ne kadar anlıyorsam Mursi de Filistin meselesinden o kadar anlıyor" dedi.
El Cezire Türk'ün aktardığı habere göre Abbas, Abdulfettah Sisi’nin Filistin davasını ve boyutlarını bir devlet adamı gibi anladığını öne sürdü. Abbas, Hamas’ın Müslüman Kardeşler’in bir parçası olduğunu ve talimatlarını İhvan merkezinden aldığını iddia etti.
Abbas, "Burada şuna işaret etmek gerekir ki, Hamas'tan ve Müslüman Kardeşler'den daha çok yalan söyleyen kimse yoktur" dedi.
MISIR'A 'TAMPON BÖLGE' DESTEĞİ
Abbas,
Mısır’ın güvenlik ihtiyaçlarının farkında olduğunu bu yüzden Mısır’dan Sina bölgesinde evlerin yıkımı ve tampon bölge faaliyetlerini durdurmasını isteyemeyeceğini belirtti.
Abbas, Gazze’de bazı kişilerin tünelleri kendi menfaatleri için kullandığını ve 'milyoner' olduğunu belirtirken, tünellerin ayrıca silah, uyuşturucu ve para transferi için kullanıldığını ve en iyi çözümün tünellerin yıkılması olduğuna inandığını belirtti.
Abbas İsrail ile ilişkilerde Hamas'ın aksine ılımlı bir tavır izliyor. Hamas da İsrail ile ilişkileri dolayısıyla Abbas'a tepki gösteriyor.
Mısır, 3 Temmuz darbesinin ardından ülkede Müslüman Kardeşler ve benzer çizgideki bütün grupların faaliyetlerini yasakladı. İsrail de kendi güvenliği için Mısır'daki darbe yönetimini ve Sisi'nin tampon bölge faaliyetlerini destekliyor.
Mısır yönetimi 'güvenlik' gerekçesiyle, Sina yarımadasında 1 kilometrelik bir alanda tampon bölge faaliyetlerine başladı ve bölgedeki çok sayıda evi yıktı.
[/URL]

Karakter boyutu :
font_01.gif
font_02.gif
font_03.gif
font_04.gif

64264.jpg

Filistin lideri AK Parti grubuna geldi
03.01.2012 15:13
Gazze'deki Filistin Hükümetinin Başbakanı İsmail Haniye, AK Parti grup toplantısına geldi.
Çeşitli temaslarda bulunmak için Türkiye'de bulunan Gazze'deki Filistin Hükümetinin Başbakanı İsmail Haniye, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşma yaptığı esnada [URL='http://www.habername.com/arama/ak-parti-37.htm']AK Parti salonuna giriş yaptı.[/URL]
Erdoğan, salondakiler tarafından alkışlarla karşılanan Haniye için, ''[URL='http://www.habername.com/arama/gazze-21.htm']Gazze'nin seçilmiş Başbakanı şu anda aramızda'' ifadelerine yer verdi.
u.20120103151503.jpg

u.20120103151518.jpg

u.20120103151557.jpg

u.20120103151618.jpg
http://www.habername.com/haber-gazze-filistin-recep-tayyip-erdogan-ak-parti-69284.htm[/URL]

Diyarbakır için özgürlük mesajı
Selahattin Demirtaş ile görüşen Haniye, isim benzerliği esprisi yaparak ‘Kudüs yeni Selahaddin’ini bekliyor’ dedi
37Sitene Ekle
diyarbakir-i-ozgur-gormek-isteriz-1887544.Jpeg

NAMIK DURUKAN Ankara
Gazze’deki Filistin Hükümeti’nin Başbakanı İsmail Haniye, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Filistin ve Kürt sorunununun çözümünü konuştu. Haniye, Demirtaş’ı Kudüs’e davet ederken Kudüs’ü haçlı kuvvetlerinden alan Selahattin Eyyubi ile isim benzerliğine dikkat çekerek, latife yaptı ve “Kudüs yeni Selahaddin’ini bekliyor” dedi. Haniye görüşmede, “Diyarbakır’ın özgürlüğünü görmek isteriz” diye konuştu.
Demirtaş’ın Haniye ile görüşmesi basına kapalı gerçekleştirildi.
Demirtaş, BDP olarak hükümete muhalefet ettiklerini, ancak Filistin konusunda gereken desteği verdiklerini belirtti. Haniye’nin “Ümit ediyoruz ki bütün haklarınızı elde edeceğiniz, kendi kimliğinizle yaşayacağınız günlere kavuşursunuz” yönünde değerlendirme yaptığı öğrenildi. Demirtaş, “Biz Filistin’ien özgürlüğünü görmek isteriz” deyince Haniye’de, “Biz de Diyarbakır’ın özgür olmasını görmek isteriz” diye karşılık verdi.

Görüşmede Demirtaş, Haniye’yi Diyarbakır’a davet etti.
Haniye, Kudüs’ü haçlı işgallerinden kurtaran Selahattin Eyyubi’nin ismine gönderme yaparak latife olsun diye, “Selahaddin’i El kurdi. (Kürt Selahattin) Kudüs yeni Selahaddin’ini bekliyor, tekrar bir kurtarıcı bekliyor” dedi. Haniye, Mavi Marmara gemisinde yaşamını yitirenler arasında bir Diyarbakırlının da olduğuna dikkati çekerek, “Kanımız kanınızdır, şehidiniz şehidimizdir. Boynumuzda bir borçtur” dediği öğrenildi.http://www.milliyet.com.tr/diyarbak...t/siyasetdetay/04.01.2012/1483992/default.htm

Adim adim buyuk ortadogu projesi gerceklesiyor eşim cok uyarmisti bu konuda ama hakli cikti :( komplo teorisi dir deyip gülüp geciyordum

Adim adim buyuk ortadogu projesi gerceklesiyor eşim cok uyarmisti bu konuda ama hakli cikti :KK43: komplo teorisi dir deyip gülüp geciyordum
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr Birgül Ayman Güler, Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi'nce Genel Maden İşçileri Sendikası'nda düzenlenen 'Çökertilen Cumhuriyet, Dönüştürülen Türkiye' konulu konferansa katıldı.
"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SINIRLARI GENİŞLETMEK İSTİYOR"
Milletvekili Güler, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aklında bir başka devlet tasarımı olduğunu, o devletin adının da Türkiye Cumhuriyeti'nin olmadığını söyledi. Başbakan Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mevcut topraklarının yanı sıra Irak, Suriye ve İran'dan da bazı toprakları alarak Osmanlı dönemindeki sınırlara doğru biraz genişlemiş bir federasyon hayal ettiğini belirten Güler, şöyle konuştu:
"NEO OSMANLI RÜYASI GÖRÜYORLAR"Hatta bunun adının Türkiye Cumhuriyeti olamayacağını söylüyorlar. Ne olabilir konusunu da danışmanları Yiğit Bulut bir televizyon kanalında söyledi. Mesela, 'Mezopotomya Birliği olabilir veya sınırları genişletemezsek Anadolu Birliği olabilir ya da Anadolu-Mezopotamya Birliği yapabiliriz' dedi. Peki bu birliği hangi temelde sağlayacağız. Türk vatandaşlığı temelinde sağlayabilirmiyiz? 'Diniyye' diyebileceğimiz ya da 'mezhebiyye' diyebileceğimiz dincilik-mezhepcilik üzerinde Neo Osmanlı rüyası görüyorlar. Bu doğrudan Türkiye'nin üniter yapısından vazgeçiş değil mi? Bir tür Neo Osmanlı projesi üzerinde Mustafa Kemal'in ulusal devletini reddederek federe, federasyon ya da konfederasyon tipi bir yapılaşma yazıyor bunların akıllarında. Ülkenin başbakanlığını üstlenmiş kişi 'Türkiye'de ulusçulukla hesaplaşma zamanı gelmiştir' diyor. Ulusçuluk dediğiniz Türk milleti. Dediğiniz yapının ta kendisi. Sen kimsin. Sen kimin Başbakanısın. Sen neyle hesaplaşıyorsun. Senin hesaplaşman kiminle. Bu Cumhuriyetin ve Türkiye'nin dönüştürülmesi, çökertilmesi bakımından verilebilecek en iyi örnektir."http://www.sondakika.com/haber/haber-zonguldak-chp-li-guler-bu-olumler-turkiye-nin-6634146/

Adim adim buyuk ortadogu projesi gerceklesiyor eşim cok uyarmisti bu konuda ama hakli cikti :KK43: komplo teorisi dir deyip gülüp geciyordum
demek istedin üstteki açıklama sanırım..o nedenlemi o kadar Suriyeli aldılar ülkeye ,yeni türkiye diye bağrınıyorlar?

Kizlar youtube a banu avar ve bop esbaskani yazin sonuna kadar izleyin ayni ongoruyu Necmettin Erbakan da yapmisti arz-i mevud diye ama kimse sallamamisti

="cryptic, post: 38845763, member: 236598"]demek istedin üstteki açıklama sanırım..o nedenlemi o kadar Suriyeli aldılar ülkeye ,yeni türkiye diye bağrınıyorlar?[/QUOTE]
O konuda fikrim yok mlsf

Birgül ayman guler in aciklamasina katılmıyorum bnm bahsettigim cok cok farkli konu buyuk ortadogu projesi ni incelerseniz sevinirim

Ve malesef bir bir gerceklesiyor o zaman yanlis mi düşünüyorum bilmiyorum esad a direkt katil diye sucluyoruz belki de bize o şekilde lanse ediliyor

Back