- 6 Şubat 2015
- 253
- 97
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
Isin tuhafi numara da babamin üstüneben vermiştim birini savcılığa.numara özel değildi ama bulunur diye biliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isin tuhafi numara da babamin üstüneben vermiştim birini savcılığa.numara özel değildi ama bulunur diye biliyorum.
Kapattim ama inanin gerçekten cok sinirlerim bozuldunumaranı gizli aramalara kapat..bi kere olmuşsa çok üstüne düşme derim mahkeme dava zor işler
Inanin kimseyle problemim kavgam yok. Resmen komediydi su an sinirden gülüyorumadını biliyorsa mutlaka tanıyan birisi seni.
ve bu tarz şeyler insanın hep en yakınından geliyor. yani benim tecrübelerim bu şekilde.
ben vermiştim birini savcılığa.numara özel değildi ama bulunur diye biliyorum.
Işletildim. Asla böyle tongaya düşməzdim. Numara bulunsun ve elime düşsün istiyorumkesin sizi tanıyan biri..başka birine aratırıyordur..öyle düşünüyorum..
o sorun olmayabilir.sen savcıya durumunu anlattıktan sonra ilgileneceklerdir.benim gittiğim savcı genç ve idealistti.az önce baktım e devletten marta tekrar gün verilmiş.düşürülmemiş dava.1 yılı geçti hala ilgililer.sen de düzgünce anlat durumu.korkusu bile yeter karşı tarafa.ve bi zahmet gizli numaraya kapat telefonunu yıl kaç oldu hala mı yahu :)Isin tuhafi numara da babamin üstüne
Mahlemeye vermeli miyim sizce? Bir de avukat gerekir mi?
problem olup olmaması inanın önemli değil. en basitinden bir örnek vermek gerekirse,bizim bir arabamız vardı. gazeteye ilan verildi satılması için. gecenin üçünde dördünde aramalar gelirdi. hep aynı kişi. abim en son dayanamadı ve küfür etti karşısındakine. o anda karşıdaki kişide diyoki "hoop hoop dur bakalım biz akrabayız" o günden sonra anladık kim olduğunu o kişinin. yapan kişide bizim yakın bi akrabamızın oğlu. çok sorunlu insanlar var bu hayatta malesef.Inanin kimseyle problemim kavgam yok. Resmen komediydi su an sinirden gülüyorum
Telefonum akılli tel, gizliyi otamatik reddetme ozelligi yapmistim. Olmamis demekki. Savciliga gidicem boylelerine ders olsuno sorun olmayabilir.sen savcıya durumunu anlattıktan sonra ilgileneceklerdir.benim gittiğim savcı genç ve idealistti.az önce baktım e devletten marta tekrar gün verilmiş.düşürülmemiş dava.1 yılı geçti hala ilgililer.sen de düzgünce anlat durumu.korkusu bile yeter karşı tarafa.ve bi zahmet gizli numaraya kapat telefonunu yıl kaç oldu hala mı yahu :)
Keske mesajda yazsaydi, numarasini bile gosteremedi korkakBana birisi İt yazmıştı mesajla.
Suç duyurusunda bulundum. Para cezası aldı. Ama ilk suçu olduğu için ertelendi. ancak bu ona iyi ders oldu.
Tek celse sürdü.. o ne kadar it yazmadım git yazdım desede cümlenin gelişinden belliydi...
Yok ergence kafa buldu terbiyesizproblem olup olmaması inanın önemli değil. en basitinden bir örnek vermek gerekirse,bizim bir arabamız vardı. gazeteye ilan verildi satılması için. gecenin üçünde dördünde aramalar gelirdi. hep aynı kişi. abim en son dayanamadı ve küfür etti karşısındakine. o anda karşıdaki kişide diyoki "hoop hoop dur bakalım biz akrabayız" o günden sonra anladık kim olduğunu o kişinin. yapan kişide bizim yakın bi akrabamızın oğlu. çok sorunlu insanlar var bu hayatta malesef.
Ahahah yüzümde gülümseme oluşturdunuz. Keske benim telefon sapigi da bana murati sorsaydi gayet ismimle hitap ediyor ve suçlamada bulunuyor. Bir de özel numaradan arıyor tabii. Hattımı özel numaralara kapattım bakalım yine arayacak mı benim sapıkbundan çok daha farklı ve bezdirici bir olay yaşamıştım kısaca anlatayım: akli dengesinin pek de yerinde olmadığını düşündüğüm bir kızcağız beni aylarca rahatsız etti murat diye bir sevgilisi varmış ve benimle evlenmiş! hakaretler küfürler gırla, eşim alıyor telefonu ona daha beter şeyler söylüyor (bu arada eşim murat değil :) ya neler yapmadık, gsm operatörü "hiçbişey yapamayız numaranızı değiştirin" dedi inat ettim değiştirmedim yıllardır kullandığım numara, o zaman akıllı telefon bu kadar yaygın değil engelleyemiyorum da, kimlik bilgilerini öğrendim evine gidicem o derece, etrafımdan hangi erkek telefona cevap verse hepsi murat, hepsine küfür :) kayınbiraderim bir gün ağzından epey laf aldı abisinin nerde çalıştığını öğrendik bir gün cevapsızlarından bunaldım çıktım abisinin işyerine gittim anlattım detay çok da böyle bile uzun oldu. o söyledi kızın biraz problemli olduğunu sonra birkaç kez daha sürdü ama tamamen kesildi.
sizin konuyu ilgilendiren kısmı da şu: savcı bir tanıdığıma danıştım, ses kayıtlarını elde edebiliriz ama ciddi bir tehdit olmadığı sürece sonuç alamazsın hem kız da pek normal değilmiş uğraşma istersen dedi. onca küfürü işittiğimle kaldım :)
not: ailece hafiyeyiz muratın kim olduğunu bile tespit ettik ama çok karıştırmadık meseleyi:)
Ahahah yüzümde gülümseme oluşturdunuz. Keske benim telefon sapigi da bana murati sorsaydi gayet ismimle hitap ediyor ve suçlamada bulunuyor. Bir de özel numaradan arıyor tabii. Hattımı özel numaralara kapattım bakalım yine arayacak mı benim sapık