Ben de şu an onu kullanıyorum fibromiyalji için bir kaç takviye ile birlikteÖnceden Nutraxin'in magnezyum sitrat, magnezyum bisglisinat, magnezyum malata, magnezyum taurat diye 4 formunu içeren bi tabletini kullanıyordum, uykuma falan da yardımcıydı memnundum
Teşekkür ederim bir de ben deneyimÖnceden Nutraxin'in magnezyum sitrat, magnezyum bisglisinat, magnezyum malata, magnezyum taurat diye 4 formunu içeren bi tabletini kullanıyordum, uykuma falan da yardımcıydı memnundum
Alırken her birinin neye iyi geldiğini anlatmıştı eczacı, en iyi takviye bu sanırım fayda görürsünüz inşallahBen de şu an onu kullanıyorum fibromiyalji için bir kaç takviye ile birlikte
İnşallah hepimize şifa olsunAlırken her birinin neye iyi geldiğini anlatmıştı eczacı, en iyi takviye bu sanırım fayda görürsünüz inşallah
Magnezyum testleri vücuttaki magnezyum miktarını doğru olarak göstermiyormuş. Kendinizi yorgun hissediyorsanız magnezyum kullanın ama içinde yüksek miktarda malat olan bir takviye bulun. Ben 200 mg malatı dört ay boyunca kullanmıştım ama bir işe yaramadı.selam kızlar, magnezyum değerim tahlil sonucumda normal çıktı. bende aşırı yorgunluk var. sağlıklı besleniyorum ama bu yorgunluğum kas ağrım geçmedi, özellikle sabahları oluyor bu durum. değerim normalken magnezyum kullansam sorun olur mu
teşekkür ederimMagnezyum testleri vücuttaki magnezyum miktarını doğru olarak göstermiyormuş. Kendinizi yorgun hissediyorsanız magnezyum kullanın ama içinde yüksek miktarda malat olan bir takviye bulun. Ben 200 mg malatı dört ay boyunca kullanmıştım ama bir işe yaramadı.