Magnezyum diasporal kullanan var mı

milonguera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
193
90
98
35
Arkadaşlar, magnezyum diasporal kullanan var mı aranızda 25. Haftadayım doktor bugün kontrolde yazdı halbuko bi sikayetim de yoktu ama.. kullanan varsa nasıl kullanıyorsunuz aç tok??

Benide doktorum Magnezyuma başlattı 1 ay önce ama bunun için şikayetinizin olmasına gerek yok. Magnezyum ağrılarınızı, kramp ve kasılmalarınızı önlemek için. Yani hiç bir zararı yok faydası var. Benim kullandığım ilacın adı Magnorm. Doktorunuz verdiyse telaşlanmayın, tok karna içiliyor ben kahvaltıdan sonra 1 bardak soğuk suya atıp içiyorum.

Dun ilk defa ictim resmen ishal yapti ve mide bulantisi.. sizde d3 oldu mu boyle yan etkisi.. doktoru aradim icme dedi

Ben kullanıyorum magnezyum diasporal. Meyve suyu ile içebiliyorum ancak. Dışkıda yumuşama yapıyor. Bana diğer ilaçlar alerji yapınca özellikle istedim doktorumdan. İçebilirsin dedi. Kramplarımı ağrılarımı azalttı. Demir içtiğim için bende ishal yapmadı çünkü demir kabızlık yapıyor. Dengeledi bende sadece. Ama ters etki yapmış doktorun içme demişse içme canım.

Ayrıca ben tok karnına alıyorum yarım bardak meyve suyu ya da limonataya koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…