- 18 Kasım 2015
- 193
- 90
- 98
- 35
- Konu Sahibi milonguera
Arkadaşlar, magnezyum diasporal kullanan var mı aranızda 25. Haftadayım doktor bugün kontrolde yazdı halbuko bi sikayetim de yoktu ama.. kullanan varsa nasıl kullanıyorsunuz aç tok??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun ilk defa ictim resmen ishal yapti ve mide bulantisi.. sizde d3 oldu mu boyle yan etkisi.. doktoru aradim icme dediBenide doktorum Magnezyuma başlattı 1 ay önce ama bunun için şikayetinizin olmasına gerek yok. Magnezyum ağrılarınızı, kramp ve kasılmalarınızı önlemek için. Yani hiç bir zararı yok faydası var. Benim kullandığım ilacın adı Magnorm. Doktorunuz verdiyse telaşlanmayın, tok karna içiliyor ben kahvaltıdan sonra 1 bardak soğuk suya atıp içiyorum.
Dun ilk defa ictim resmen ishal yapti ve mide bulantisi.. sizde d3 oldu mu boyle yan etkisi.. doktoru aradim icme dedi
Bebeğe bir sey olmasin da inşallah yeter çok teşekkür ederim canım :)Çok çok gece krampla uyanırsın canım başka etki yapmaz
Bebeğe bir sey olmasin da inşallah yeter çok teşekkür ederim canım :)
Çok sağol canım içimi rahatlattın.. inşallah çok sorun yaşamam..Rica ederim canım. Yok bebekle ilgili değil bize o :) bana çok girdi kramp :)
Çok sağol canım içimi rahatlattın.. inşallah çok sorun yaşamam..