L Lina Guru Kayıtlı Üye 29 Nisan 2007 72 1 286 Kocaeli 7 Haziran 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Lina #1 arkadaşlar bi yerde gördüm magicsun die bi markanın yüz bölegesi için solaryum makinesi war ewde kullnılabiliyo.aranızda kullanan warmı??
arkadaşlar bi yerde gördüm magicsun die bi markanın yüz bölegesi için solaryum makinesi war ewde kullnılabiliyo.aranızda kullanan warmı??
L Lina Guru Kayıtlı Üye 29 Nisan 2007 72 1 286 Kocaeli 8 Haziran 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Lina #2 yok mu arkadaşlar hiç bilen ya ne ümitlerle yazmıştım halbuki:)
panicofpsych Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2008 15 0 86 Adana 13 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Lina #3 aslında ne marka olduğunu bilmiyorum ama bir magazin proğramında izlemiştim bir ünlü(onunda ismini hatırlamıyorum) bu tarz bi yüz solaryumundan yanmıştı. kadın domates gibiydi. tehlikeli yani
aslında ne marka olduğunu bilmiyorum ama bir magazin proğramında izlemiştim bir ünlü(onunda ismini hatırlamıyorum) bu tarz bi yüz solaryumundan yanmıştı. kadın domates gibiydi. tehlikeli yani
H hoff Ziyaretçi 9 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lina #4 bende var magicsun ben kullanıyorum hiç bir tehlikesi yok o ünlü abartmış kesin.abartsan bile domates gibi yanman imkansız.
bende var magicsun ben kullanıyorum hiç bir tehlikesi yok o ünlü abartmış kesin.abartsan bile domates gibi yanman imkansız.
M merve123456 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2009 1 0 86 40 İstanbul 26 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lina #5 bende o makineden almak istiyorum acaba nerdn bulabilirim sen nerden aldın ücreti ne kadardı cevap yazarsan çok sevinirim
bende o makineden almak istiyorum acaba nerdn bulabilirim sen nerden aldın ücreti ne kadardı cevap yazarsan çok sevinirim