Saç Bakım Ürünleri Magicare Saç Spreyi ve Saç Serumu

MoodySouL

HuySuz
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
43
0
Kızlar, saçlarım için ürünlere bakarken mağazadaki adam ısrarla magicarenin ürünlerinin cok harika oldugunu söyledi.Bunlardan kullanan ve faydasını göreniniz oldu mu bana yardmcı olur musunuz?
$15109_buyuk.jpg $magicare-su-bazli-koruyucu-ve-besleyici-sac-bakim-spreyi-400-ml.jpg

hiç kullanan yok mu ? :KK3:

Serum olanını annem kullanıyor banyoda duruyor :) kuaförüm fön çekmeye geldiğinde gördü aa ben de bundan kullanıyorum çok memnunum dedi ama benim saçlarımın yapısı yağlı yağlandırır diye kullanmaya çekiniyorum açıkçası zaten kullandığım başka bir ürün var
turuncu bi sıvı kullanıyorum uçlara ve boylarına sıkıyorum adını bilmiyorum bakınca yazarım argan yağı ve keratinli bişey hem çok güzel kokuyor(hindistan cevizi) hem saçı daha bakımlı gösteriyor onu tavsiye ederim

Serum olanını annem kullanıyor banyoda duruyor :) kuaförüm fön çekmeye geldiğinde gördü aa ben de bundan kullanıyorum çok memnunum dedi ama benim saçlarımın yapısı yağlı yağlandırır diye kullanmaya çekiniyorum açıkçası zaten kullandığım başka bir ürün var
turuncu bi sıvı kullanıyorum uçlara ve boylarına sıkıyorum adını bilmiyorum bakınca yazarım argan yağı ve keratinli bişey hem çok güzel kokuyor(hindistan cevizi) hem saçı daha bakımlı gösteriyor onu tavsiye ederim

ayy kokusu güzelse bakınca söyle canımm :-) cünkü spreye de ihtiyacım var
bende gittim serumu aldım bikac gün önce saclarım yaglı ama uçları cok kuru düzleştirmekten, oralara sürüyorum
banyodan sonra hem cabuk taranıyor hemde yumusak oluyor ucları kullanmak isteyenler için yazım dedim. :)

X